"zagrlite svoje bebe od nas"

NJEN SIN JE PADAO S 12 METARA VISINE, MUŽ JE VRIŠTAO: Čuvena dizajnerka i njena porodica doživeli nezgodu na skijanju

0

Kreatorka i stilistkinja i ponosna mama devetogodišnjeg dečaka objavila je potresnu priču o tome šta je njena porodica doživela pre nekoliko dana

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Američka dizajnerka Rejčel Zoi obratila se svojim obožavaocima na Instagramu kako bi podelila ispovest o nezgodi koja se njenoj porodici dogodila pre nekoliko dana na skijanju.


Ona je podelila fotografiju za koju je njen sin Skajler veselo pozirao u bolničkom krevetu.

 

Objavljujem ovo kako bih podsetila sve vas koliko je život zapravo krhak, nekad nismo svesni da se sve može promeniti u delić sekunde. Srećom, Skaj se oporavlja, on je najhrabriji dečak kojega poznajem. Iako smo njegov otac i ja potpuno slomljeni, danas smo se probudili zahvalni na ovom čudu i činjenici da je naše dete na sigurnom i u redu — napisala je Rejčel.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rachel Zoe (@rachelzoe)


Kako je ona ispričala, dečak je pao sa žičare, i to sa čak 12 metara visine, što se lako moglo sprečiti da je operater na žičari reagovao na vreme.


Dok je suprug panično vrištao i molio da se žičara zaustavi, heroji iz ski-patrole brzo i precizno procenili su gde će Skaj pasti i na to mesto stavili su prostirku — spasli su mu život, zahvaljujući njima izbegli smo tragediju — otkrila je.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rachel Zoe (@rachelzoe)


Ona je dodala da je njen sin sada sjajno raspoložen, ali još uvek zbunjen i u bolovima.


Muž i ja nikad nismo bili zahvalniji što sad gledamo kako naše dete hoda, smeje se, priča... Istini za volju, bio je hrabriji od nas oboje — mi se i dalje samo ljubimo, grlimo i jednostavno buljimo u njega. Zagrlite svoje bebe danas od nas — završila je Rejčel.

 

 

makonda-tracker