simpatično

ZATO SVET OBOŽAVA DŽENIFER ANISTON! Pogledajte kako je glumica iznenadila medicinsku sestru zaraženu virusom korona

0

Lepa Amerikanka nije bez razloga jedna od najpopularnijih na svetu.

foto: Profimedia
foto: Profimedia


Nije tajna da je deo šarma Dženifer Aniston to što je oduvek delovala kao "devojka iz komšiluka", neko ko se trudi da sitnicama ulepša drugima dan, a ona iznova pokazuje da je to istina.


Ovog puta, glumica je odlučila da obraduje medicinsku sestru Kimbel Ferbenks, koja je trenutno u izolaciji jer je zaražena virusom korona.

 

Ferbenksova je, naime, putem video-poziva bila gošća emisije čuvenog Džimija Kimela, u kojoj je govorila o tome kako se oseća i kako podnosi ovaj period, s obzirom na to da je razdvojena od četvorogodišnjeg sina i ćerkice stare svega 18 meseci.


Kako bi je oraspoložio, Kimel ju je spojio sa čuvenom glumicom Dženifer Aniston! Naime, legendarna "Prijateljica" želela je da se zahvali Kimbel na svemu što njene kolege i ona rade kako bi pomogli pacijentima.

 

foto: Youtube Printscreen

Nemam reči kojima bih izrazila zahvalnost za sve što radite i time rizikujete svoje zdravlje i svoje živote — iskrena je bila Džen.


Medicinska sestra bila je oduševljena što ima priliku da razgovara s popularnom glumicom, pa nije skidala osmeh s lica i od srca se zahvalila glumici na lepim rečima.

 

***

Ukoliko ste propustili, pročitajte uputstvo za pravilno pranje ruku, da li je bolje koristiti tečni ili čvrsti sapun, koja su pravila nošenja zaštitne maske, zašto je važno da što pre prestanete da pušite i kako dezinfikovati mobilni telefon.

 

Važno je da znate i kako ojačati imuni sistem, može li rakija zaista da pomogne u prevenciji, kako sami uništavamo svoj imunitet i kako razlikovati alergiju od simptoma virusa korona.

 

#OstaniKodKuće

 

 

makonda-tracker