nije prošlo po planu

UPLAŠIO SE DA ĆE DA POLOMI KUK, ČEKAO JE ODGOVOR POLA SATA: Znate li kako je Džordž Kluni zaprosio lepu Amal?

2

Mislili ste da je glumac kralj romantike i vatreni zavodnik pred kojim klecaju kolena? Ne baš.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Džordž Kluni godinama je proglašavan najseksepilnijim muškarcem na svetu i dugo je važio za zavodnika, pa biste pomislili da je pravi kazanova svakog dana, u svakoj životnoj situaciji. Ipak, sudeći po tome kako je protekla njegova prosidba, Kluni se ne razlikuje previše od muškaraca koji nisu svetske superzvezde.

 

U intervjuu koji je dao Elen Dedženeres pre nekoliko godina, glumac je, štaviše, otkrio da je ovaj trenutak bio pomalo neprijatan.

 

Kako je otkrio, sve je počelo tako što je spremio romantičnu večeru.

 

1 / 16 Foto: Profimedia

 

Sve sam pripremio. Mislio sam i na tajming i naša pesma je počinjala, a ona je ustala da opere sudove, što nikad ne radi. Ja sam pitao: Šta to radiš?, a onda se vratila i rekao sam joj: Ugasio sam sveću. Upaljač je iza tebe, a ona se okrenula i izvadila kutijicu s prstenom, pogledala ga je i rekla: To je prsten, kao da ga neko drugi tu nekad ostavio.

 

Kako je glumac objasnio, Amal nije isprva ni shvatila da je to njen dragi prosi, a Džordž je pokušao da joj objasni tako što je napravio romantičan izraz lica. Potom se spustio ga koleno i rekao:

 

Ne bih mogao da zamislim život bez tebe.

 

Amal je potom gledala čas u glumca, čas u prsten i trebalo joj je oko 25 minuta da da svoj konačan odgovor, a Kluni ju je ubrzao tako što je rekao:

 

Vidi, nadam se da je odgovor da jer mi treba odgovor — ja imam 52 godine i uskoro bih mogao da ostanem bez kuka.

 

 

makonda-tracker