slažete li se?

ONE SU NAJPRIBLIŽNIJE SAVRŠENSTVU: Naučnici su se složili — ovo je 10 najlepših žena na planeti!

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 8

realno

04-11-2019 13:37h
Ma hajte molim vas, kakvi standardi kakvi bakraci. Vecina ovih zena je bez sminke cist prosek a Bela Hadid je bila ruznjikava dok joj plasticari nisu promenili licni opis. Sa ove liste jedino su Natali Portman i Arijana Grande prirodno lepe zene ostalo prosek.

reda i istine radi

04-11-2019 13:51h
Za Srbe one nisu lepe: nisu crne ko mandovke i nemaju cupave noge.

Svasta

04-11-2019 16:10h
Koji su to naucnici da mi je znati???

miki

04-11-2019 16:32h
@Svasta
Pa nisu srpski naucnici, inace bi bar prvih pet bile Srpkinje.
Samo usput:
radi se o planeti. Srbija je za planetu mrvica, pa zato srpski ukus nije merodavan.

Nenad

04-11-2019 17:21h
Ovo su neki Megatrend naucnici kad su im ove najlepse . Strasno od ovih meni je jedino lepa Bela Hadid ostale ne bi mogle da prodju Knez Mihajlovom ili Zmaj Jovinom U Novom Sadu od sramote pored nasih zena kako izgledaju .
Ali razumem ja to dosla demokratija , pa ko placa , taj i sudi , odredjuje, ordenuje i tako to ide .

mira

04-11-2019 22:42h
Još jedna glupost ? Kejit Mos se uopšte ne može nazvati lepom , a ni većina drugih nije ništa posebno .

Tirex

06-11-2019 08:41h
U knez mihajlovoj svaka druga ljepse od ovih

rediteljka

03-12-2019 14:40h
Pre će biti najharizmatičnije nego najlepše! Ima prelepih devojaka koje nemaju nikakvu harizmu, ove žene plene ali nemaju najlepše crte lica
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: