vole da se šale

PITANJE KOJE I DANAS MUČI SVE KOJI SU IKAD ODGLEDALI TU SCENU: Bred Pit nije OSTAVLJAO NA MIRU Leonarda Dikaprija, a sve zbog OVE SITUACIJE!

1

Leonardo nije hteo da odgovori i samo je odmahnuo glavom - u neverici da mu se to pitanje postavlja svaki put iznova

 Leonardo Dikaprio, Bred Pit
Leonardo Dikaprio, Bred Pitfoto: Profimedia

U zajedničkom intervjuu povodom izlaska filma ''Bilo jednom u Holivudu'' našli su se Bred Pit, Leonardo Dikaprio i Margo Robi. Opuštena atmosfera podstakla je kolege da se dotaknu jednog od najpoznatijih filmova u kojem je glumio Leo - ''Titanik'' i da se našale s njim.

 

Iako je Leonardo mislio da će pitanja biti usmerena na njihov novi film, svi su se, zapravo, vratili u 1997. godinu kada je izašao planetarni hit ''Titanik'' i na jedan detalj koji fanove muči već dve decenije. Novinar je pitao Lea da li je njegov lik Džek pred kraj filma ipak mogao stati uz Rouz na plutajuća vrata koja su sprečila da se Kejt Vinslet smrzne u ledenoj vodi. 

 

džek i rouz u titaniku
džek i rouz u titanikufoto: Profimedia

 

Leonardo nije hteo da odgovori i samo je odmahnuo glavom, u neverici da mu se to pitanje postavlja svaki put iznova. Ipak, kolege Margo Robi i Bred Pit nisu htele da ga puste da se izvuče bez odgovora. Margo se, zatim, prisetila kako je tu scenu gledala u neverici, te je zvučala slomljeno kad se setila scene u kojoj Džek pušta Rouz i umire.

 

Na sve to, Leo je samo s velikim smeškom na licu rekao da nema komentara.

 

Nakon Lea, novinar MTV-ja pitao je i Breda za mišljenje oko popularne scene, a Bred je odgovorio: ''Ovo je zabavno. Vratiću se i pogledaću to ponovo, sigurno''.

 

U dobroj atmosferi Leo se oslobodio, a Margo je komentarisala da je ta scena najkontroverznija u istoriji filma. A Leo joj je na to u šali samo dodao: ''Ma, ikada!'' 

 

 


 

makonda-tracker