sve je drugačije

Prvo je promenila seksualno opredeljenje, a onda i kompletan imidž: Na početku karijere bila je prava slatkica, a danas je ova glumica neprepoznatljiva!

0

Predstavila se svetu kao nežna devojka, ali vremenom se toliko promenila da je danas potpuno drugačija nego na početku karijere.

kristen stjuart
kristen stjuartfoto: Profimedia

Holivudsku glumicu Kristen Stjuart danas mnogi teško prepoznaju kada prošeta ulicama Los Anđelesa u potpuno drugačijem izdanju nego što smo je navikli gledati.

 

Kristen (28), koju je proslavila uloga nežne devojke Bele u hit filmskoj sagi "Sumrak", pamtimo kao slatku devojku, dugih smeđih uvojaka i blede puti.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bellaward® (@twilight_fr_off) on

 

Međutim, Kristen se u poslednje vreme odlučila na totalnu promenu, skrativši kosu i obojivši je u plavo. Ovih je dana snimljena u šetnji ulicama Los Anđelesa u ležernom izdanju, skrivajući se iza sunčanih naočara, iako Sunca na vidiku nije bilo.

 

foto: Profimedia

 

Osim po sklonosti ka promenama imidža, Kristen je poznata i po promeni ljubavnih partnera. Od 2009. do 2013. godine bila je u vezi s glumačkim kolegom Robertom Pattinsonom, a prekinuli su nakon njene afere s 47-godišnjim rediteljem Rupertom Sandersom.

 

Nakon toga je bila u vezama sa nekolicinom devojaka. Pre veze s manekenkom Stelom Maksvel koju je prekinula pre nekoliko meseci, povezivali su je i s pevačicom Eni Klark.

 

Utehu posle raskida sa Stelom je pronašla u zagrljaju stilistkinje Sare Dinkin.

 

 

makonda-tracker