nova nekretnina

"U pitanju je kućica od 45.000 evra, ništa veliko": Suzana Mančić od supruga dobila poklon iz snova

0

Popularna voditeljka i grčki biznismen Simeon Ocomokos pazarili su nekretninu u Srbiji, a u pitanju je prava oaza mira

foto: Sonja Spasić
foto: Sonja Spasić

Voditeljka Suzana Mančić godinama je u ljubavi s grčkim biznismenom Simeonom Ocokomosom, kog od milošte zove Simica, a par je od 2018. godine i zvanično u braku.


Jedna od decenijama najlepših žena u našoj zemlji često boravi u suprugovoj rodnoj Grčkoj, za koju je on vezan zbog svoijih poslova, ali imućni Grk voli da boravi i u Srbiji. Zato je sada rešio da obraduje svoju dragu kućom na Tari, gde mogu da uživaju u spokoju i prirodi.

 

Kako Suzana ističe, nije u pitanju nikakav luksuz.


U pitanju je zapravo kućica od nekih 45.000 evra, ništa veliko. Želeli smo da samo da imamo svoj mir na nekom placu na planini — objasnila je voditeljka.


Ona je istakla da su godinama želeli da kupe takvu nekretninu kada požele da odmore od gradske vreve.

 


Planirali smo godinama da pazarimo nešto tog tipa da bismo imali gde da pobegnemo od gradske buke kada on dolazi u Srbiju iako uglavnom ja idem u Grčku zbog njegovog posla — kaže Suzana.

 


Voditeljka, inače, pored stana u Beogradu, ima i porodičnu vikendicu u Velikoj Moštanici, koju je više puta ponosno pokazala nakon temeljnog renoviranja. Pri uređenju, najviše pažnje posvetila svojoj savršenoj bašti, a ne sumnjamo da će i njen i Simicin kutak biti jednako ljubak i pažljivo doteran.
 

 

makonda-tracker