tako jednostavna

KO BI REKAO DA PRIPADA TAKVIM ZVEZDAMA? Kim i Kanje prodaju jednu od svojih kuća, a svi su zbunjeni zašto su je uopšte kupovali (FOTO)

2


Slavni par odlučio je da proda jednu od svojih nekretnina, a budući da se u potpunosti razlikuje od one u kojoj Kim i Kanje žive, nikome nije jasno otkud to da je uopšte bila u njihovom vlasništvu.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Otkako su se TV zvezda Kim Kardašijan i reper i propovednik Kanje Vest uselili u svoju glamuroznu vilu u Los Anđelesu, mnogi su zbunjeni enterijerom u kojem provode svoju svakodnevicu. Njihov porodični dom, naime, gotovo da nema nameštaj, nedavno je utvrđeno da nigde nema ni vrata, pa čitava vila izgleda hladno, monotono, a pojedini korisnici društvenih mreža kažu čak i zastrašujuće.

 

 

Zbog toga je njihova znatno manja kuća u kalifornijskom Kalabasasu već na prvi pogled pravo iznenađenje: ona izgleda kao krajnje jednostavno i udobno porodično gnezdo!

 

Kako javljaju svetski mediji, par za kuću od 210 kvadrata životnog prostora, s tri spavaće sobe i četiri kupatila, traži 3,5 miliona dolara.

 

1 / 5 Foto: Profimedia

 

Sav nameštaj pravljen je po meri, krase ga efektne draperije koje su u istom tonu s kuhinjom, tu su i skupoceni lusteri, pod od evropskog hrasta, kao i jednostavan trpezarijski sto sa stolicama bez naslona.

 

Kim Kardašijan kupila je ovu nekretninu 2017. godine za 1,6 miliona, a mediji spekulišu da je pozanti par nedavno kupio još dva stana, pa verovatno žele da se reše jedne od nekretnina koje ne koriste.

 

 

makonda-tracker