stravično iskustvo

"Hteli su da nas zapale i gurnu u more": Verica Rakočević otkrila kroz šta su ona i suprug prošli dok su bili na odmoru

8

Naša poznata modna kreatorka nije ni slutila da će doživeti takvu neprijatnost

foto: ATA Images
foto: ATA Images

Čuvena kreatorka Verica Rakočević i njen suprug Veljko Kuzmančević pre nekoliko godina odlučili su se da odmor provedu na Ohridskom jezeru.

 

Sve je bilo savršeno, dok ih jednog jutra iz sna nisu probudili muški glasovi, koji su dopirali spolja. 

 

 

Kako je kraatorka tada ispričala za domaće medije, osetila je neopisiv strah kada ju je Veljko probudio i stavio joj ruku na usta, pa rekao: "Ćuti".

 

Naime, njihov kamper su opkolili, kako je kreatorka rekla, Albanci, koji su bili neprijateljski nastrojeni. Dovikivali su pogrdne reči od koji se ledi krv u žilama.

 

- Kada čujete oko vas da petoro ljudi govori kako će da vas zapali i da vas gurne u more, ja sam spavala i on je samo meni stavio ruku na usta i rekao ćuti. Bio je ogroman kamper koji je imao zaštitu od svetlosti i Veljko je samo dopuzao do vozačevog mesta, razgrnuo onaj zaštitnik, upalio kola i svi okolo su se uplašili, nisu očekivali i mi smo za dva minuta izašli usput. To je hrabrost, sposobnost i koncentracija da se nešto preduzme, na kraju mlad je, to su i refleksi - rekla je Verica Rakočević.

 

Verica Rakočević, Veljko Kuzmančević
foto: Dragana Udovičić

 

Veljko je bio dovoljno priseban, reagovao je na najbolji mogući način i zahvaljujući tome ovaj poznati par je preživeo.

 

- Zaista kada je vožnja i sigurnost u pitanju nemam nikakav problem i u kamion bih sela sa njim - ispričala je Verica Rakočević za svog 35 godina mlađeg muža.

 

Ovo traumatično iskustvo nikada neće zaboraviti, a samom Bogu je zahvalna što su ona i njen suprug iz ovog traumatičnog događaja prošli bez povreda i što su se vratili kući živi i zdravi.

 

 

 

 

 

makonda-tracker