OČITAO MU BUKVICU

TAJNI SUSRET Mustafe Sandala i Sadetina Sarana: Saznajte šta je bivši muž Emine Jahović poručio njenom sadašnjem dečku

1

Iako su razvedeni, Mustafa Sandal se i dalje brine da njegovoj bivšoj bude dobro u životu

foto: PrintScreen
foto: PrintScreen

Pevačica Emina Jahović više uopšte ne krije da uživa sa turskim milionerom Sadetinom Saranom. Svaki njihov korak prate turski mediji, a kako su nedavno preneli, Sadetin se tajno sreo sa Mustafom Sandalom sa kojim je popričao o svemu jer se njih dvojica poznaju godinama.

 

Kako bi stavili tačku na razna nagađanja, Mustafa je rešio da porazgovara sa Emininim novim partnerom nasamo.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mustafa Sandal (@mustafasandal24) on

 

- Mustafa i Emina su u super odnosima, ako imaju neku raspravu, to je isključivo zbog dece! Kruže razne priče, u Turskoj se priča kako je Mustafa svašta rekao i Sadetinu i obrnuto, pa je otac Eminine dece hteo da stane na put svemu tome. Organizovao je tajni susret sa Sadetinom, da niko ne zna, čak ni Emina. Našli su se u jednom restoranu u Istanbulu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vip Turkey Dergisi (@vipturkeydergisi) on

 

- Pozdravili su se lepo, a zatim je Mustafa rekao otvoreno šta je imao. Objasnio je Saranu da je on težio ka tome da Emina bude srećna, i da ju je on ostavio mirnu i srećnu i da želi da tako i ostane jer njihovim sinovima treba majka koja zrači i koja je bezbrižna.

 

foto: Instagram

 

U jednom momentu mu je naglasio "Ne bih voleo da imamo problem, ja od tebe zahtevam da ona bude srećna". Tada mu je Eminin partner rekao da ne treba da brine i da on čini sve da ona ima osmeh na licu. Negde je Sadetin ostao i zatečen Mustafinim postupkom. Nije očekivao da će mu to reći. Emina je zaista prava srećnica kad ima takvog bivšeg muža i sadašnjeg partnera - navodi izvor, a prenosi turski portal.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emina Jahovic (@yaemina) on

 

Inače, nedavno su se pojavile i slike na turskom portalu na kojima Emina ide kod zubara i to Sadetinovim kolima. Prisutnim novinarima je dobacila "Preterujete".

 

 

 

makonda-tracker