PRIČA NEDELJE

NOVI GLOSSY: Marina Visković - venčanje je zakazano za maj

0

Pevačica Marina Visković konačno će izgovoriti sudbonosno „da“ svom izabraniku Mirku Vukoviću, s kojim se zabavlja punih sedam godina. Iako odavno žive zajedno, pevačica je uvek govorila da ne želi brak i da venčani list ništa neće promeniti u emotivnom odnosu s njenim dugogodišnjim partnerom.

foto: dušan petrović
foto: dušan petrović

Kako Glossy saznaje, venčanje je zakazano za maj u Beogradu, a nakon što jedno drugome obećaju večnu vernost, uslediće i veliko svadbeno veselje, na kojem će se među zvanicama naći i brojni ljudi iz sveta estrade, kulture, sporta i politike.

 

- Uživam u vezi sa čovekom koji mi je prvi put u životu pokazao šta znači biti pravi muškarac. Kod Mirka mi se dopada i to što ne želi da naše zajedničke fotografije budu objavljene u novinama i na taj način stiče ličnu afirmaciju. Inače mi pripadnici „jačeg“ pola koji imaju potrebu da budu javne ličnosti ne deluju ni muževno niti dostojanstveno - rekla je jednom prilikom Marina, kad se i prisetila trenutka u kojem je upoznala svog izabranika.

 

Kompletanu priču pročitajte u prvom broju magazina Glossy koji svake srede možete pronaći uz dnevni list Kurir.

 

Poklanjamo vam magazin o poznatima kakav ste želeli - Živite život poznatih, čitajte magazin Glossy, svake srede uz dnevni list Kurir!

foto: Glossy

 

makonda-tracker