NIKAD NIJE ŽELELA DA PRIZNA

STARE SLIKE MEGAN MARKL OTRKIVAJU SVE O ESTETSKIM ZAHVATIMA: Hirurzi su se složili - evo šta je PROMENILA na svom licu!

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 8

Užas

31-05-2021 17:34h
A eto meni je ta žena tako paorskog izgleda, ružno lice ima, i sa i bez operacija, al' eto gle čuda, proglasiše je boginjom!

Vl

31-05-2021 17:52h
Ma nema tu nikakvih operacija.

E

31-05-2021 19:46h
Cuj klasicno lepa,klasicno lepa je cindy craford,monika,a ne ovaj mis

au

31-05-2021 20:10h
Otfikarila pola nosa! Strašno! Ovaj novi je potpuno nesrazmeran ostatku lica.

Nena

31-05-2021 21:55h
Ona je najveci rasista cim se stidi sirokog crnackog nosa pa ga stanjila operacijom kao i svoje pucval kose .

Baba Visnja

01-06-2021 04:22h
Ako je i radila nesto, vrlo je diskretno.
Jel hocete da vidite sta je preterana plastika? Hurikanke. Kao da je bilo dzaba pa su se napumpale do pucanja.
Megan je meleskinja, otac joj je belac, tako da nije ni imala onaj klasican siroki nos. Znaci nije operisala nos intenzivno kao Majkl Dzekson.

Zbog cega se ovde podrzava britanska kruna i kraljica?!?! Kome je i zasto su oni toliko za srce prirasli da se prenosi i kroz srpske novine medijski rat koji u UK sluzi da se spere ljaga sa britanske plavokrvne sorte?

Ostavite Megan na miru. Ona je spasla Harija iz okruzenja u kojem su alkohol, droga i besna partijanja bili njegov nacin da se izbori sa istinom koju verujem da zna: kako i zasto mu je mama nastradala.
Pazi bogati, Megan operisala nos i nju na stub srama, a lista nedela koje je kraljica uradila sve duza i duza i ona je OK.

Supljoglavi narod.
Ajde Britanci, to im je tradicija i kao svaka tradicija ne mozes je se resiti preko noci, ali kakve to veze ima sa nama??? Gde nam je narode moj nestala objektivnost, pravdoljubivost, pravicnost? Zakopana na imanju u Lisovicu?

Teta Jagoda

08-09-2021 00:45h
@Baba Visnja
Baba Višnja kad si tako pametna, onda znaš da je vaša kraljevska obitelj u rodu s britanskom. Eto, kakve to veze ima s vama. I šta je ova narcisoidna glumičica s kabelske TV dobrog donijela Hariju osim što ga je posvađala s familijom i što pred cijelim svijetom opanjakava muževu obitelj. Prava mustra, nema šta.

Snežana R.

04-06-2021 09:36h
Megan je ljepuškasta i neobičnog lica, uočljivog. Ima prćast nos koji je daleko od savršenog, a oči smještene previše blizu nosa. Ni to nije nimalo savršeno. Vidi se da je radila zube (mada nije trebala) ali moda... Nos može korigovati na fotografiji (obično to svi rade). Ima prelijep osmjeh i to je jedino kod nje što je savršeno.
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: