učite od najboljih

Mala crna haljina na potpuno drugačiji način: Olivija Palermo još jednom pokazala zašto nosi titulu kraljice stila! (FOTO)

1
Jedna od najpoznatijih IT devojaka zablistala je na gala večeri u all black izdanju.
foto: Profimedia
foto: Profimedia

Na humanitarnom događaju upriličenom posredstvom UNICEF organizacije, našle su se brojne poznate ličnosti, a među njima i čuvena trendseterka Olivija Palermo i njen muž Johanes Hubl.

foto: Profimedia

Kao i uvek, pri svakom njihovom zajedničkom pojavljivanju blicevi su sevali na sve strane, jer zaista im se mora odati priznanje za možda i najstilizovaniji par na sceni poznatih, piše portal Elle.rs

 

Poznata trendseterka ni ovaj put nije omanula: Olivija Palermo vraća čuveni trend na velika vrata! (FOTO)
 

Ipak, Olivia je bila ta koja je svojom kombinacijom privukla više pažnje.

Ponajviše možda i zbog toga što za razliku od osatalih dama koje su prošetale crvenim tepihom, nije ponela haljinu, niti komplet određenog dizajnera, već je smelo uparila nekoliko crnih komada sa zanimljivim aksesoarima i osvojila prisutne ovom jednostavnom, ali efektnom kombinacijom.

foto: Profimedia

Naime, iako izgleda poput crne haljine, ovo što je Olivia zapravo ponela jeste suknja visokog struka i bluza koja je u nju upasana.

 

Olivija Palermo: Teget klasika koja izdužuje figuru (FOTO)

 

Suknja zvonastog kroja sa faltama ističe se i detaljem u vidu koso ušivenih dugmića, dok je ostatak kombinacije istaknut jednostavnim kožnim kaišem sa mesinganom kopčom, koja je zapravo uparena sa vrtoglavo visokim potpeticama od zmijske kože.

foto: Profimedia

Umesto klasičnog blejzera, lepa Olivia ponela je smoking - i uopšte nas ne bi iznenadilo da je taj smoking pozajmila iz suprugovog garderobera. Po pitanju aksesoara nije preterivala, niti se trudila da ih maksimalno upari i naravno postigla je odličan efekat.

 

Crni čoker odlično se uklopio sa otvorenim dekolteom, dok su torbica i sandale naglašene teksture začinile ovu all black kombinaciju.

makonda-tracker