ISPROBAJTE

Optičkom iluzijom do savršenstva: Marijana Mateus ima kupaći kostim koji SUŽAVA struk i kamuflira nedostatke

4

Marijana Mateus je poznata po tome da voli da nosi unikatne komade garderobe kojima mnoge ostavi bez daha.

foto: Instagram
foto: Instagram

Marijana Mateus je poznata modna kreatorka koja često intrigira javnost svojim izgledom i oblačenjem, a njen stil mnoge oduševljava.

 

Istinski ljubitelji mode prate sve trendove, a tako i naša najistaknutija modna kreatorka. Ona trenutno uživa na odmoru, a fotografije koje objavljuje su glavna tema o kojoj se priča.

Poslednja Marijanina objava je mnoge oduševila, a ženama dala odličnu ideju za kupaći kostim, ukoliko ima još vas koji niste otišli na more i nestrpljivo tražite savršenu kombinaciju za plažu.

 

Ona je pozirala u jednodelnom kupaćem crne boje isprekidanim prugama u bež nijansi koji vizuelno sužava struk i pravi optičku iluziju u kojoj svaka žena izgleda mršavije nego što zaista jeste, a pritom i prikriva sve nedostatke.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marijana (@marijanamateus)

Marijana Mateus je često u izazovnim izdanjima, ali i u elegantnim kada privlači poglede svih i ostavlja u senci crveni tepih. Ispod njene objave su se nizali pozitivni komentari, pa su tako mnogi zaključili da za ovu ženu godine ne postoje i da je pokazala koliko je zgodna u takozvanom "morska sirena" izdanju.

 

makonda-tracker