od jeftinog do luksuznog za sekund

SVE OČI BIĆE UPRTE U VAS: Hejli Biber demonstrira kako jedna sitnica dosadan stil pretvara u stajling o kom svi pričaju

0

Manekenka i supruga Džastina Bibera gotovo uvek nosi aksesoar u istoj nijansi, a on čini čuda za njena modna izdanja — od najležernijih do najelegantnijih!

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Lepa Hejli Biber, čini se, mnogo vremena i energije posvećuje svom stajlingu, pa je često u toku jednog dana paparaci uslikaju u više odevnih kombinacija, u zavisnosti od njenog poslovnog rasporeda.


Interesantno je, međutim, da manekenka u najvećem broju slučajeva bira tašne svetlozelene i vrlo intenzivne nijanse koje odvlače mnogo pažnje s njenog stajlinga (osim kada bira i boju u sličnoj boji, pa napravi efektan komplet). Štaviše, često ponavlja istu torbicu — Pouch model brenda Bottega Veneta čija cena iznosi 2.790 dolara. Manekenka, inače, obožava ovu luksuznu italijansku modnu kuću, pa uglavnom nosi torbe s njenim potpisom, a i kada nosi Chain Pouch ili tote tašnicu sa čvorom na kaišu uglavnom se opredeli za svetlozelenu varijantu.

 

U pitanju je sjajan način da se svaka odevna varijanta "razbije" vedrom bojom koja privlači pažnju, pre svega zahvaljujući činjenici da je ova boja tako puna i bogata, a luksuz kojim odiše Bottega Veneta podiže autfit na viši nivo čak i kada je ostatak povoljniji.

 

1 / 3 Foto: Profimedia


Torbe ove nijanse nosila je do sad u brojnim prilikama i kombinacijama, a definitivno najsnažniji utisak ostavila je kada se nedavno na jednom poslovnom sastanku pojavila u predimenzioniranom blejzeru iste nijanse i šortsu koji je istakao njene duge noge.

 

1 / 7 Foto: Profimedia


Najnoviji autfit u kojem je Hejli rešila da ponese svoj omiljeni aksesoar je spoj dubokih i nešto širih pantalona od ispranog teksasa, crnog krop-topa i kratke kožne jakne. Manekenka je kombinovala ovaj vrlo jednostavna izgled za svaki dan s belim patikama za trčanje, ali je ispod ruke nosila svoju najdražu pouch torbicu i time svoj casual stil prilagoila izlasku na večeru sa suprugom, pa su paparaci ispred restorana Wally's na Beverli hilsu dobili pravu malu modnu poslasticu.

 

Hejli Boldvin, Hejli Biber
foto: Profimedia

Naravno, iako joj je zelena boja najdraža, Hejli nosi ove modele i u drugim nijansama, a ove su nama privukle najviše pažnje — i u svakom slučaju su bile ključni deo autfita!

 

1 / 7 Foto: Profimedia

 

 

makonda-tracker