Astro

Nedeljni horoskop: Šta vam zvezde predviđaju u periodu od 23. do 30. decembra

1
Astrolog Dragana Savić čitaocima magazina Story donosi astrološku prognozu za svih 12 znakova na polju finansija, ljubavi i zdravlja u periodu od 23. do 30. decembra
foto: Profimedia

LAV

Ljubav: Ljubavna veza u kojoj se nalazite ide svojim tokom. Ignorisaćete iznenadne pozive nekih muškaraca, jer vas niko sem odabrane osobe ne zanima. Mirna i sigurna luka trenutno vam izuzetno prija.

Posao: Poslovna situacija komplikuje se i pogoršava. Ne upuštajte se u rasprave i nastavite da dajete svoj maksimum na dnevnom nivou. Gledajte samo sopstveni interes.

Zdravlje: Neophodni su vam vitamini u ishrani.

 

DEVICA

Ljubav: Nova dešavanja na poslu utiču i na vaš ljubavni život. Upoznaćete osobu koja bi mogla da zadovolji vaše visoke kriterijume. Pokažite interesovanje i potrudite se da je što bolje upoznate.

Posao: Očekivane promene na poslu ne dotiču vas direktno, ali ih ipak osećate. Postoji mogućnost da iznenada otputujete i obavite vrlo težak zadatak. Budite oprezni u onome što govorite jer biste mogli imati posledice.

Zdravlje: Više se odmarajte.

 

Razmislite, nije svejedno: Horoskopski znak otkriva za šta bi dušu prodali i samom đavolu
 

VAGA

Ljubav: Kvalitet vašeg ljubavnog života zavisi ne zavisi samo od vas. Dok se vi trudite da učinite sve što je u vašoj moći, partner ne preduzima ništa. Blago se distancirajte.

Posao: Očekuje vas mnogo novih i sasvim neočekivanih susreta. Spremite se za iznenađenja jer će sve biti suprotno od onoga što se planirali. Saradnja sa inostranstvom može biti vrlo isplativa.

Zdravlje: Mogući su bolovi u želucu.

 

ŠKORPIJA

Ljubav: Pred vama je fantastičan period za ljubav. Šta god da uradite, imaćete uspeha na emotivnom planu. Zauzeti imaju sreće, a slobodni velike šanse za novu veliku ljubav.

Posao: S obzirom na obim i težinu posla, dobro se snalazite i postižete odlične rezultate. Novac nije razlog ovakvog stava i vaših postupaka, ali jedno je sigurno – stići će u pravi čas.

Zdravlje: Problemi s pritiskom.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker