Astro

Nedeljni horoskop: Šta vam zvezde predviđaju u periodu od 18. do 25. novembra

0
Astrolog Dragana Savić čitaocima magazina Story donosi astrološku prognozu za svih 12 znakova na polju finansija, ljubavi i zdravlja u periodu od 18. do 25. novembra
foto: Profimedia

STRELAC:

Ljubav: Ove nedelje zračite optimizmom i spremno odgovarate na sve emotivne izazove. Na specifičan način privlačićete dobre prilike i zanimljive ljude. Osobe koje žive daleko mogu biti ključni igrači vašeg ljubavnog života.

Posao: Posvetite pažnju stvarima koje mogu doneti praktične rezultate i ne zanosite se nečim što je na dugom štapu. Živite u sadašnjem trenutku i stvorićete dobre izglede za poboljšanje finansijskog stanja.

Zdravlje: Odlično se osećate.

 

JARAC

Ljubav: Ove nedelje dominiraju neskladni aspekti, naročito u sferi privatnog života. Imaćete utisak da nikako ne možete da utičete na tok događaja koji iz dana u dan bivaju sve neprijatniji. Ovo je test izdržljivosti, budite strpljivi i taktični.

Posao: Olakšanje nalazite u aktivnom radu. I pored određenih izazova s kojima se suočavate na ličnom planu, imaćete dovoljno vere i snage za dalju akciju na poslu. Ipak, budite posebno oprezni u kontaktu sa bitnim ugovorima i zakonom.

Zdravlje: Savetuju vam se vežbe za rameni pojas dva puta dnevno.


Zvezde otkrivaju SVE osobine, želje i tajne: OVI horoskopski znaci su jedan drugome najbolji prijatelji

 

VODOLIJA

Ljubav: Brojni susreti i iznenađenja ulepšaće vam svakodnevicu. Bićete spremni da ubrzate tempo, a izazovi na emotivnom planu više su nego dobrodošli. Otvorenost koju pokazujete imaće veoma pozitivne efekte.

Posao: Svoje pozitivne i napredne ideje usmeravate isključivo u skladu sa interesima organizacije za koju radite. Iskoristite dobar period za kraća putovanja i kontakte sa strancima. Vaša energija i entuzijazam neće ostati neprimećeni.

Zdravlje: Preporučuju vam se vežbe disanja u večernjim časovima.

 

 

RIBE

Ljubav: Ovaj period obeležiće vaša naglašena neodlučnost, što će zbuniti potencijalnog partnera. Ostavljate utisak hladne osobe koja dobro zna šta hoće, a pravo stanje stvari potpuno je drugačije. Opustite se i upustite u emotivni rizik.

Posao: Imaćete dosta posla, ali zahvaljujući dobroj organizaciji uspećete sve da obavite u roku. Trenutno niste dovoljno motivisani da preduzmete inicijativu za nove poslovne poduhvate. Oslobodite se nepotrebnih obaveza.

Zdravlje: Preporučuje vam se dijeta.

 

makonda-tracker