astro prognoze

Šta čeka VAŠ ZNAK? Horoskop za vikend (od 11. do 14. marta)

0

Proverite svoj horoskop za vikend kojim zaokružujemo prvu polovinu meseca marta...

foto: SunKids/Shutterstock
foto: SunKids/Shutterstock

Astro prognoza nam nosi mnogo ljubavi na prolećekao i čarobne dane Jupitera i Neptuna u Ribama... A šta vas čeka upravo ovog vikenda? Proverite horoskop za svoj znak:

 

Ovan

 

U petak, sukob između Marsa i Meseca, otežava primanje povratnih informacija od drugih; možda se ne slažete sa tim, ali barem razmislite o tome. Spavajte u subotu ujutru. Stelijum planeta, uključujući Neptun u trigonu sa Mesecom, aktivira snove i mistične afere sa ponavljanjem u nedelju, dok konjunkcija između Sunca i Neptuna počinje sanjivo dan.

 

Bik

 

Mesec u Raku se lepo usaglašava sa vašom energijom Bika, čineći da se sukob Venere i Meseca u petak jedva registruje. Možda imate manje tolerancije za plitke susrete, ali da li je to zaista problem? Stelijum planeta u Ribama, uključujući Jupiter u trigonu sa Mesecom, naglašava prijateljstvo, pa odvojte vreme da se zabavite sa svojim prijateljima.

 

Blizanci

 

Vaš divan vikend počinje u subotu ujutru sa trigonom između Merkura u Ribama i Meseca u Raku. Vaše reči su danas prožete magijom i emocijama; koristite ih mudro. Trigon između velikodušnog Jupitera u Ribama i Meseca Raka u subotu ujutru nastavlja da podiže energiju. Ako danas imate radne projekte kojima možete da se bavite, dobre vesti će sigurno uslediti.

 

Rak

 

Sve dobre stvari dolaze Raku koji je strpljiv, posebno ovog vikenda! Trigon Meseca i Merkura u vašem znaku, Jupitera, Sunca i Neptuna u vašoj devetoj kući ekspanzije i avanture, od vas se više ne traži da čekate! Izađite i zabavite se, a ono što želite već će doći. Vreme je da se malo rasteretite!

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker