astrologija

Veliki MESEČNI HOROSKOP za MAJ: Blizanci se bore s pomešanim osećanjima, jedan znak ostvaruje dugo sanjane snove!

0

Maj, mesec proleća i buđenja, donosi izazove i velike mogućnosti svakom astrološkom znaku

VELIKI MESEČNI HOROSKOP ZA MAJ
VELIKI MESEČNI HOROSKOP ZA MAJ foto: Shutterstock

Lav


Maj za Lavove donosi fokus na karijeru i javni život. Sa Suncem u vašem sektoru karijere u desetoj kući, biće prilike za unapređenje ili priznanje vašeg rada. Ali budite oprezni, jer retrogradni Merkur može doneti nesporazume u komunikaciji sa vlastima. Ostanite organizovani i spremni za nepredviđene situacije.

 

Devica


Device će se u maju fokusirati na obrazovanje i putovanja. Sa Merkurom, vašom vladajućom planetom, retrogradnom kroz vaš sektor putovanja, budite oprezni kada planirate putovanja ili naučite nove stvari. Moguća su kašnjenja ili netačne informacije. Ipak, nemojte gubiti interesovanje za proširenje svojih horizonata. Možda vas čeka neobično otkriće.

Vaga


Za Vage, maj će naglasiti finansijske i intimne stvari. Sa Venerom, vašom vladajućom planetom, koja se kreće kroz vaš sektor zajedničkih finansija, možda razmišljate o konsolidaciji duga ili tražite nove mogućnosti ulaganja. Emocionalno, ovo će biti vreme dubokih veza i moćnih otkrića u odnosima. Budite otvoreni za razgovore koji mogu dovesti do veće emocionalne i finansijske stabilnosti.

 

Škorpija


Škorpije će u maju biti fokusirane na međuljudske odnose. Sa Venerom i Merkurom u vašem sektoru partnerstva, možete očekivati važne razgovore sa voljenim osobama ili poslovnim partnerima. Retrogradni Merkur zahteva oprez i jasnoću u komunikaciji. Nemojte se plašiti da izrazite svoja duboka osećanja i potrebe, jer to može dovesti do jačih i zdravijih veza.

 

Nastavak na sledećoj strani...

 

makonda-tracker