Ona određuje put sudbine...

Zavirite u svoju (ali i TUĐU) sudbinu: Kakve tajne krije dekada u kojoj ste rođeni?

0
Datum rođenja uvek nas klasifikuje u jedan od 12 znakova Zodijaka, ali Sunce samo po sebi teško može u potpunosti da ukaže na nečije osobine, ukoliko nije potpomognuto drugim planetama i aspektima koje one grade međusobno.

 

Rak

foto: Profimedia

Rođeni: 22. juna - 3. jula

 

Intuicija vam je posebno naglašena. Možete imati problema sa kilogramima. U ljubavi često loše procijenite, ali ste spremni za velike kompromise kada volite.

 

Rođeni: 4. jula - 13. jula

 

Nikad ne odustajete od planova, makar bili rušilački. U ljubavi, kao u finansijama držite do svog vlasništva. Ovde je i problem, ne dajete drugoj strani da diše, pa eto i razloga za razlaz.

 

Rođeni: 14. jula - 22. jula

 

U većini životnih situacija (bez uvrede), na kraju ispadnete naivčina. Previše verujete pogrešnim osobama. Vaši partneri bi trebalo da vas cene jer ste maksimalno predani.

 

Lav

 

Rođeni: 24. jula - 5. avgusta

 

Vi ste osoba, koju svako mora primetiti. Ako iskoristite dobre planetarne upslove, možete biti jako uspešni u poslu. Volite čistog srca, ali partneri su za vas vezani zbog interesa.

 

Rođeni: 6. avgusta - 14. avgusta

 

U ranim godinama, porodica vas dosta ometa u planovima. Ulažite puno u svoje obrazovanje, isplatiće se. U vezi tragate za nesputanom i originalnom osobom.

 

Ljubav u doba kvadrata Venere i Saturna: Da li sami sebi birate nesreću?

 

Rođeni: 15. avgusta - 23. avgusta

 

Svojeglavi ste do bola. Muškarci su spremni i za fizička razračunavanja. Dame, teško vas je imati za partnera i najčešće se vežete za opasne momke.

 

Devica

 

Rođeni: 24. avgusta - 3. septembra

 

Sve što radite, činite skriveno od javnosti. Niste pristalica preteranog eksponiranja, čak vas isto dovodi u neprijatne situacije. Funkcionišete: tiha voda breg roni.

 

Rođeni 4. septembra - 14. septembra

 

Često ste u namćorastom raspoloženju bez valjanog razloga. U životu se kačite za pogrešne osobe, bez obzira što ih u startu jako dobro procenite. Nemojte gušiti intuiciju.

 

Rođeni 15. septembra - 23. septembra

 

Možda vas drugi mogu doživeti kao osobu bez mnogo emocija, istina je potpuno drugačija. Vodite dinamičan život. Ne gušite svoje želje i potrebe.

 

Vaga

 

Rođeni 24. septembra - 3. oktobra

 

Najčešće ne znate na koju ćete stranu. Osetljivi ste ali često vreme posvećujete pogrešnim osobama. Nekako ste suviše dobri, to je i problem u emotivnim relacijama.

 

Rođeni - 4. oktobra - 13. oktobra

 

Ljudi obično stvari rade na jedan način, kod vas je suprotno. Majstor ste da sebi zakomplikujete život. Usponi i padovi se smenjuju.

 

Rođeni 14. oktobra - 23. oktobra

 

Mladolik izgled i u poznim godinama. To je odličan kec u rukavu, kada je reč o ljubavnom životu. Po prirodi jako radoznali, često se interesujete za nepotrebne teme.

 

Nastavak teksta pročitajte na idućoj strani...

 

makonda-tracker