što na um, to na drum!

Često ćete ih mrzeti, jer nemaju dlaku na jeziku: Ovo su NAJISKRENIJI znaci zodijaka

1
Kod njih važi parola da je bolje ružna istina, nego lepa laž
foto: Profimedia
foto: Profimedia

Bolje ružna istina nego lepa laž, izreka je u koju neki veruju više, a neki manje. A sledeća tri znaka horoskopa u nju veruju najviše jer se smatraju najiskrenijima.

 

Istraživajne otkriva: Rođeni ovog datuma su najsrećniji ljudi!

 

Horoskopski znak najpoznatiji po svojoj urođenoj iskrenosti je Strelac. Većina Strelaca ima snažan osećaj za moral i osećaju se jako loše kada moraju da lažu. Štaviše, Strelac zna biti toliko brutalno iskren da svojom iskrenošću neretko povredi druge.

 

Nastavak pročitajte na sledećoj strani...

foto: Profimedia

Još jedan vatreni znak poznat je po svojoj beskompromisnoj direktnosti – Ovan. Kod ovog temperamentnog znaka vredi "to što vidiš, to i dobiješ".

Među tri najiskrenija znaka horoskopa spada i Vodolija koji pripada vazdušnog grupi znakova.

 

Pomoć u ljubavi: Saznaj koji je SAMO TVOJ lični broj, ali i ono što on krije...

 

Nastavak pročitajte na sledećoj strani...

foto: Shutterstock

Znak koji krije tajnu: Ovo je SAMO VAŠ put do srodne duše

 

Poput Ovna, i lepršavi Vodolija ne voli da glumi i najbolje se oseća kada može biti to što jest, iz čega proizlazi i njegova potreba da uvek govori istinu. Vodolijina težnja za iskrenost povezana je s njegovom velikom tolerancijom i sposobnošću da ljude prihvata onakvima kakvi jesu pa i od drugih očekuje da njega prihvate onakvim kakav je on. Vodolija je veliki ljubitelj istine i neće vam slagati samo zato da vam kaže ono što želite da čujete.

makonda-tracker