U zvezdama zvezda piše

Uporedna natalna karta Ane Ivanović i Bastijana Švajnštajgera: Bračni život Škorpije sa Mesecom u Biku i ponosnog Lava

0
Jedan od najpoznatijih astrologa u našem regionu uradio je uporednu natalnu kartu Ane Ivanović i Bastijana Švajnštajgera. Kako i sam kaže, bajka je počela!

 

Švajnštajger - po svaku cenu svoj

 

foto: Instagram

Švajni je gordi i ponosni Lav, koji nikome ne polaže račune. Po svaku cenu je svoj. Energetski je mnogo jak, ali se njegov Mesec nalazi u Vagi, pa i on ima mamu koja voli da se meša u izbor njegovih partnerki, a sada i u brak, tako da će mame da im uređuju život", tvrdi astrolog koji je zavirio u raspored zvezda poznatog para.

Iako kaže da ova godina uz sve pokazatelje na nebu i uz to što je prestupna nije idealno vreme za sklapanje braka za njih dvoje, Dušan ističe da se mladencima žurilo da uplove u bračnu luku, ali ne želi da otkrije razlog...

 

Jovana i Željko Joksimović: Astrolozi predviđaju blizance

 

Ani njen Pluton u astrokartografiji prelazi dikretno preko Venecije. Iako to ukazuje na neku fatalnost i 'višu silu', ujedno im nameće velika karmička opterećenja kad je reč o tom gradu...

 

Mogli su da se venčaju u Firenci, Minhenu ili Nirnbergu, ali bajka je počela, Mesec ulazi u Aninu kuću potomaka, tako da ona ne može da dočeka da ostane trudna i tako kruniše veliku ljubav", kaže Veličković.

makonda-tracker