astrologija

Stiže OPADAJUĆI MESEC: Blizanci počinju da igraju NOVU IGRU, ko HITNO mora da reši probleme? (od 26. marta do 7. aprila)

0

Događaji ovih dana određuju pozadinu događaja za narednih šest meseci - do sledeće sezone pomračenja.

STRELAC


11. kuća je sfera prijatelja i istomišljenika, dugoročnih projekata. Sve što je vezano za internet resurse prolazi kroz ovu kuću. IT sfera, onlajn aktivnosti, javni poslovi. Ovo je dom budućnosti, nade, ispunjenja želja i novih početaka. U bliskoj budućnosti, vaš društveni krug će biti obnovljen, a neki od vaših prijatelja će pokazati svoje pravo lice. Može se desiti neka vrsta „čuda“, neobične i originalne manifestacije, sa negativnim koje vodi do neočekivanih neprijatnih događaja.

JARAC


Jarčevi moraju da se pripreme za promene u karijeri, zbog okolnosti će se promeniti životni ciljevi, jer koridor pomračenja utiče na 10. simboličku kuću. Kao rezultat događaja koji će se desiti krajem marta - početkom aprila, društveni status se može promeniti. Neko prolazi kroz razvod ili brak, penziju, udovstvo, neko napreduje ili dobija dugo očekivana dokumenta u inostranstvu. 10. polje se odnosi na pitanja statusa, rasta u karijeri, ugleda, ambicija, položaja u društvu.

VODOLIJA


Karakteristike 9. kuće uključuju širenje horizonta u svakom smislu te reči. Ovaj period opadajućeg meseca čini relevantnim pitanja stranih zemalja, visokog obrazovanja, putovanja na daljinu ili emigracije. Takođe u 9. polju postoje pitanja vezana za tradicije i kulture različitih zemalja, filozofiju. Ova astrološka kuća je veoma važna jer će dostignuća zavisiti od ličnih uverenja i moralnih vrednosti, pošto 9. polje prethodi 10. polju. Vodoliji se otvaraju nove perspektive, glavna stvar je da ih razmotrite i ne propustite.

RIBA


U Ribama je aktivirana najsloženija sfera života - simbolično 8. polje, koje je odgovorno za pitanja života i smrti, velikog novca, tuđih resursa, nasleđa i seksualne sfere. A takođe i kriminal, opasnosti, operativne intervencije, ekstremne situacije. Duboko, ezoterično istraživanje, magična strana života, kao i testamenti i nasledstva. Mnogi predstavnici znaka Riba počeće život od nule, zbog nepredviđenih, ponekad opasnih okolnosti.

Bonus video:

Najgore horoskopske kombinacije

makonda-tracker