astrologija

Stiže OPADAJUĆI MESEC: Blizanci počinju da igraju NOVU IGRU, ko HITNO mora da reši probleme? (od 26. marta do 7. aprila)

0

Događaji ovih dana određuju pozadinu događaja za narednih šest meseci - do sledeće sezone pomračenja.

ŠTA NAS OČEKUJE OD 26. MARTA?
ŠTA NAS OČEKUJE OD 26. MARTA?foto: AstroStar/Shutterstock

LAV


Lavovi su veoma podložni uticaju pomračenja, posebno solarnih, pošto Sunce vlada znakom Lava, a solarno-mesečevi ciklusi formiraju bilo koje pomračenje. Tokom ovog perioda opadajućeg meseca, aktivira se sfera 3. polja u simboličnoj mreži kuća rođenih u znaku Lava. A ovo je oblast komunikacije, odnosa sa bliskim rođacima, komšijama, drugovima i drugovima iz razreda. Takođe, 3. kuća je povezana sa kratkoročnim putovanjima i obukom. Ove oblasti života biće posebno aktuelne u narednih šest meseci.

DEVICA


Za Device su relevantni poslovi 2. kuće - ovo je sfera novca i lične imovine, udobnosti, samopoštovanja, urođenih talenata i sposobnosti, imuniteta. Vreme je da se ozbiljno razmisli gde je najbolje pustiti korene. Događaji koji će se desiti u bliskoj budućnosti u velikoj meri će uticati na vaš materijalni nivo. Vodite računa o svojim resursima, budite u stanju da njima pravilno upravljate. Vaše materijalno blagostanje, vaša sposobnost da sami zarađujete i sve što vam je vredno u životu se menja.

VAGA


U periodu koridora pomračenja uključena je simbolična prva kuća predstavnika znaka Vage, što govori o individualnosti i ličnoj aktivnosti. Lični problemi i problemi eskaliraju i zahtevaju hitno rešavanje. S druge strane, ovo je vreme povećanog ličnog uticaja na ono što se dešava okolo. Nakon određenih događaja, drugi ljudi će početi da vas doživljavaju drugačije. Možda je vreme da promenite način na koji se izražavate u društvu, svoj način delovanja, svoj pogled na život.

ŠKORPIJA


Škorpije će imati pokrenuta karmička pitanja jer koridor pomračenja aktivira teme 12. kuće. Ovo je i nesvesno, tajne, strahovi i kompleksi, bolnice, inostranstvo. Aktiviraju se skriveni neprijatelji, javlja se potreba za tajnim akcijama i prikrivanjem činjenica. Ono čega ne želite da se sećate samouvereno vas podseća na sebe. Naravno, ovo je vreme anksioznosti i sumnje. U zavisnosti od karakteristika ličnog horoskopa, razrešenje će se desiti u jednom ili drugom pravcu.

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker