šta kažu zvezde?

Astro prognoze za SVAKI znak Zodijaka: Horoskop za VLADAVINU ŠKORPIJE (od 23. oktobra do 21. novembra)

0

Zvezdana energija i astrološki ciklusi donose zatvaranja poglavlja i postavljanje temelja za period koji tek dolazi.

kreće vladavina škorpije
kreće vladavina škorpijefoto: Kaspars Grinvalds/Shutterstock

Jesen donosi velike promene kada je horoskop u pitanju. Pogledajte šta nam astrolozi predviđaju tokon vladavine Škoprije.

 

Ovan

 

Stižu velike promene i kraj ciklusa nečega što traje godinama. Kraj puta kojim ste išli donosi sudobnosne događaje koji suštinski otvaraju nove puteve.

Nemojte gušiti i potiskivati emocije, već ih pustite na videlo da biste naučili da ih prevaziđete. Stigli ste daleko, zatvorite poglavlje i krenite srećno dalje.
 

 

Bik

 

Razmislite da li se životno nalazite na dobrom mestu, da li ste zadovoljni svojim putem. Vi ste na polovini ciklusa i svesni ste da je nekada dobro, a nekada loše. Budite blagi prema sebi, jer čekaju vas transformacije, a pomračenja nose događaje koji menjaju život i intenzivnu energiju. Rastite i radite na sebi.
 

Blizanci

 

Blizancima je ova godina bila veoma uspešna, a sada postavljate temelje za godine koje dolaze. Uprkos teškim lekcijama, postizaćete uspehe, a neki ljudi ili neke stvari mroaće da nestanu iz vašeg života. Sve to je deo procesa na vašem putu ka sreći, verujte svojoj intuiciji.

 

Rak

 

Osećate se izgubljeno, a energija koju donosi Škorpija doneće vam prizemljenje i novu stabilnost. Moraćete da obavite težak razgovor, ali nemojte se bojati da se zauzmete za svoja osećanja i misli. Pređite liniju, budite aktivni, imaćete priliku da nađete ravnotežu sa svojim emocijama i ljudima koji vas okružuju i da vratite radost u život.

 

Nastavak na sledećoj strani...

kreće vladavina škorpije
kreće vladavina škorpijefoto: Kaspars Grinvalds/Shutterstock

Lav

 

Vi ste do sada imali priliv pozitivne energije, koja je uticala na vaš život, pa ste možda preurediti neke segmente i osećate se dobro sa smerom u kom se krećete. Vladavina Škorpije je vaša šansa da preduzmete ključan korak koji vas dodatno ohrabruje da napravite pozitivne promene. Vaš naporni rad će biti nagrađen, pa se pobrinite da odvojite vreme za odmor i blagostanje. 
 

Devica

 

Vladavina Škorpije donosi vam transformaciju koju ste čekali. Stiže pomalo intenzivna energija, istina i snaga, a u isto vreme će vam to pomoći da načinite promenu koju priželjkujete. Oslonite se na one koji su vam bliski i očekujte spoznaju, a možda i težak razgovor s nekim od članova porodice.

 

Vaga

 

Vi ste imali i Sunce u svom znaku, ali i pomračenje u znaku Sunca koje je uticalo na vas i bacilo senku. Mešutim, ono što se izrodilo u ovom periodu nastaviće da raste, a ako za neki segment svog života priželjkujete da se zatvori, ovo je idealna prilika za to. Vaše mračne strane izbiće na površinu, ali takođe se javlja šansa da spoznate šta je ono što vam donosi uzbuđenje u životu.
 

Škorpija

 

Škorpije, ovo je vaša sezona, prodrmaće vam život, promeniće pogled na svet, osećaćete se drugačije iznutra- Transformacija vam gura napred, pokreće vaše odnose, prekida one kojima je došao kraj još pre nekog vremena, a vas tera na motivaciju i napredak. Moći ćete da steknete moć nad samima sobom i to je vaša najveća prednost trenutno.

 

Nastavak na sledećoj strani...

kreće vladavina škorpije
kreće vladavina škorpijefoto: Kaspars Grinvalds/Shutterstock

Strelac

 

Strielčevima je aktuelna tema završetaka. Otpustite ono što nije dobro po vas i sačekajte momenat "ponovnog rođenja" u nekim poljima koja su vam važna. Snažna energija Škorpije uticaće na vas i učiniće na to da stvari izađu iz vašeg života. Spremni ste za novo poglavlje.

 

Jarac

 

Vaš život se mnogo promenio, a sada ste naučili da razumete sebe i zaronite duboko u samospoznaju. Energija pomračenja i Škorpije čini da zaokružite neke stvari i poglavlja koja su bila aktivna u vašem životu. Imate više snage i podrške, a stigao je momenat kulminacije. Osećate se oslobođeno i spremno za novi početak.

 

Vodolija

 

Veliki događaji u sezoni Škorpije deluju na vas tako da će vas preplaviti na neki način. Nemojte se toliko truditi da ugodite ljudima, već mislite na sebe u tom procesu. Budite podrška, ali stavite sebe na prvo mesto i ne preuzimajte tuđe odgovornosti. Nađite granicu. Kada razmišljate o svojoj sudbini, nemojte misliti da je sve crno, naprotiv, privucite pozitivnim razmišljanjem pozitivnu energiju.
 

Ribe

 

U poslednje dve godine ste se dosta promenili i razmislite šta vam se sve dešavalo i koliko vas je promenilo. Sada sledi trenutak buđenja koji vas dalje gura napred, otkriva istinu i oslobađa vas nekih stega. Pomračenja mogu doneti sudbonosne događaje, a sada imate šansu za tako nešto. Dosadašnji ciklus vašeg života privodi se kraju. 

 

Bonus video

4 znaka koja će imati sreće do 2024. godine

 

makonda-tracker