ASTRO

Morate nešto VAŽNO danas da uradite: Počinje mlad Mesec u Raku, a ova 2 znaka će imati posebne šanse!

0

Mlad Mesec je u sazvežđu Raka, a to znači nove početke, ali i da treba da obratimo pažnju u narednom periodu.

foto: Alex Ost/Shutterstock
foto: Alex Ost/Shutterstock

Mlad Mesec je simbol kraja i novog početka, u ovom periodu ćete imati snage da kažete "ne" ukoliko mislite da treba. 

 

U narednim danima ćete slobodnije moći da iskazujete svoje emociije, a i iskoristite to vreme da se maksimalno posvetite sebi. Osluškujte svoje telo i radite ono što vam se u momentu čini prihvatljivim.

 

Energija mladog Meseca donosi različite ideje i otvara mnoga vrata. Najviše će biti usmerena na roditeljstvo, porodicu i dom, ali oslanaće se i na prošlost. Ukoliko imate nešto da ostavite iza sebe, sada je pravo vreme, ovaj period je pogodan za završavanje starih obaveza i trenutaka koji nas koče, a vreme je za početak nečeg novog.

Oslobodite se svega što vas pritiska i izbacite negativne ljudi iz života. Ne dozvolite da vas vuku sa sobom i pokvare energiju i raspoloženje.

 

Dva znaka će posebno osetiti moć mladog Meseca u Raku, a to su Ovan i Vaga.

 

Što se tiče Ovnova, mlad Mesec će aktivirati vaš privatni život i verovatno ćete uspeti da ostvarite bolju komunikaciju sa porodicom, ali se i pazite da ne budete izmanipulisani. Fokusirajte se na sebe.

 

Vage će osetiti veliko ubrzanje i napredak. Vaša takmičarska strana dolazi do izražaja, ali se potrudite da ne zaboravite ljude koji su vam pomogli kad je bilo neophodno. Pojaviće se nova poslovna prilika koju ne smete propustiti.

 

 

makonda-tracker