zvezde rade za vas

Sa vladavinom Vodolije dolaze i srećni datumi: Obratite pažnju na 2 najvažnije dana u februaru

1

Ovaj period sa sobom donosi mnogo slobodarske energije u vazduhu koja svima prija. Svi bi se prepustili životu koji je pun iznanađenja i ostvarivannju novih kontakata i ljubavi. 

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

Jedan od najvećih buntovnika Zodijaka jeste Vodolija, ovaj znak je sklon da krši sva pravila i da uživa u svojim avanturama, a da u isto vreme ne obraća pažnju na to kako će drugi komentarisati njegove postupke. 

 

Tokom kretanja Venere i Marsa u znaku Jarca februar će učiniti posebnim jer će ga ispuniti ljubavi. Datum kada će se ove dve planete naći na istom stepenu je 13. februar što će nam doneti mnogo uzbuđenja, strasti, velikih promena. Tako da će u ovom mesecu u piku biti samo ljubavni trenuci, poboljšanje odnosa sa dragim ljudima, a sve loše će vas obići. 

 

Ovo je vreme ljubavi kada ćete upoznati one koji će vas očarati, za kojima ćete poludeti i želeti da svoje srce poklonite toj osobi. Zaljubićete se i težićete odnosi koji je stabilan, pun poverenja i sigurnosti. 

 

U poslovnom smislu, mnogi će uspeti da unaprede svoje položaje ili da pronađu posao na kojem će još više uživati. Održavajte odnose sa prijateljima, porodicom, kolegama i nadređenima. 

Međutim, dva datuma su posebno važna. Prvi je 4. februar, a drugi 24. februar kada ćemo dobiti odgovore na neka nerazjašnjena pitanja, sve će nam se razbistriti i neki putevi će vam se otvoriti koji do sada nisu bili "prohodni". 

 

Ali i početak meseca, odnosno 1. februara uspećemo da rešimo neke probleme koje smo ostaviti u prošlosti, te ako se budemo dovoljno trudili, iz ovakvih situacija sigurno ćemo izaći kao pobednici. 

 

Iako ste mislili da je 14. februar rezervisan za ljubav, to je kao što smo ponemuli prema zvezdama ipak 13. Tako da na Dan zaljubljenih pored toga što ćete iskoristiti priliku da poklanjate pažnju voljenim osobama, iskoristite taj datum i da upoznajete nove ljude i zajedno radite na dolasku do ciljeva koje imate.

 

Naravno, tu je i 16. februar kada treba da poslušate pre svoje srce nego razum, jer će vas ono voditi u pravom smeru. 

 

 

makonda-tracker