Online kupovina - Green Fit biljne kapi

MRŠAVLJENJE POČINJE UPRAVO SAD: Efikasno i jednostavno uz Dr.Viton CLA!

0

Kako biste započeli proces mršavljenja, važno je pristupiti promenama na sveobuhvatan i održiv način. Pored smanjenja telesne težine, cilj mršavljenja može biti poboljšanje zdravlja, poboljšanje fizičkog izgleda, ili oboje.

foto: Elena Vagengeym / Alamy / Alamy / Profimedia
foto: Elena Vagengeym / Alamy / Alamy / Profimedia

Kako da efikasno započnete mršavljenje pred leto?


1. Postavljanje realnih ciljeva: Odredite jasne i ostvarive ciljeve. Na primer, umesto da ciljate na brzo mršavljenje, postavite cilj da polako i postupno gubite težinu
2. Prehrambene promene: Preispitajte svoje prehrambene navike i pokušajte uključiti više celovitih namirnica poput voća, povrća, integralnih žitarica i proteina. Ograničavanje unosa visoko prerađene hrane, šećera i zasićenih masti takođe može pomoći.
3. Planiranje obroka: Planiranje obroka unapred može vam pomoći da izbegnete nezdrave odluke u poslednji tren. Razmislite o pripremi obroka za celu nedelju kako biste održali konzistentnost.
4. Fizička aktivnost: Uvrstite redovnu fizičku aktivnost u svoj raspored. Ne mora to biti samo teretana; šetnje, plivanje, biciklizam ili čak vežbe kod kuće mogu biti odlične opcije.
5. Hidratacija: Pijenje dovoljno vode je ključno. Voda ne samo da pomaže u regulaciji telesnih funkcija, već može smanjiti osećaj gladi i potrebu za nezdravim grickalicama.

 

Svaki korak treba prilagoditi vašim ličnim potrebama i mogućnostima, tako da proces bude ugodan i održiv. Ako imate zdravstvenih problema, uvek je dobra ideja konsultovati se s lekarom pre početka bilo kakvih značajnih promena u ishrani ili režimu vežbanja.


Proizvod koji značajno pomaže prilikom procesa mršavljenja – Dr.Viton CLA!

 

Promo, Hangar
foto: Elena Vagengeym / Alamy / Alamy / Profimedia

 

Linolna kiselina je polinezasićena omega-6 masna kiselina, koja je esencijalna za ljudsko telo, što znači da je moramo unositi hranom jer je telo ne može samostalno proizvesti. Hemijska formula linolne kiseline je C18H32O2, a u molekularnoj strukturi ima dvostruke veze koje su razmaknute tri atoma ugljenika, što je karakteristično za omega-6 masne kiseline.

 

CLA 1000 mg (konjugovana linolna kiselina)


Konjugovana linolenska kiselina, CLA, može vam pomoći da lako dođete do vitkog tela!


o Pomaže u topljenju masnih naslaga
o Smanjuje masno tkivo i istovremeno povećava mišićnu masu

o Pomaže u gubitku viška kilograma
o Utiče na lepotu i zdravlje kože
o Ima snažno antioksidativno dejstvo
o Pomaže u normalnoj funkciji imunog sistema

 

Dr.Viton CLA možete poručiti po sada sniženoj ceni klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 svakog radnog dana od 9 do 17 časova.

 

makonda-tracker