online prodaja

IZBEGNITE LETNJE NEPRIJATNOSTI: Postoji rešenje za prekomerno znojenje – pogledajte!

0

Oni sa problemom prekomernog znojenja već se unapred nerviraju, jer zbog velikih vrućina imaju i veći problem

foto: GoneWithTheWind / Alamy / Alamy / Profimedia
foto: GoneWithTheWind / Alamy / Alamy / Profimedia

Iako se svi radujemo lepom vremenu i letu, ima i onih koji ga baš jedva ne čekaju. Oni sa problemom prekomernog znojenja već se unapred nerviraju, jer zbog velikih vrućina imaju i veći problem. Tokom hladnih dana još nekako i uspevaju da prirkiju ako do sada nisu našli rešenje. A ako niste, mi vam predlažemo jedno koje će vam olakšati letnje dane - Perspi Guard sprej!

 

Promo
foto: Promo

 

Kako zapravo deluje ovaj sprej?

 

Perspi-Guard® namenjen je za upotrebu ispod pazuha, na dlanovima, stopalima i na grudima/leđima. Osigurava petodnevnu potpunu zaštitu od znojenja i pratećeg neprijatnog mirisa i pruža prijatan osećaj. Ovaj sprej je snažno i delotvorno sredstvo koje pomaže ljudima koji pate od teških oblika hiperhidroze (prekomernog znojenja), a istovremeno dovoljno je blag za normalnu upotrebu i kod ostale populacije.

 

Način upotrebe: Na početku tretmana preporučuje se korišćenje pet večeri za redom radi veće efikasnosti. Koristi se maksimalno tri puta nedeljno kako bi sprečili znojenje i neprijatne mirise. Nanosi se isključivo pred spavanje na suvu i čistu kožu.

Prsnite 2-3 puta na željeni deo tela i sačekajte da se osuši. Sledeće jutro poželjno je isprati tretirani deo tela. Korišćenje dnevnih dezodoransa je dozvoljeno.

 

Promo
foto: Promo

 

Moramo napomenuti da Perspi-Guard® sprej nije dnevni dezodorans već medicinski antiperspirant protiv prekomernog znojenja (hiperhidroze). Proizvod je u potpunosti laboratorijski testiran, prošao je sve oblike dermatološke kontrole u vidu alergija, reakcija kože na primenjeno sredstvo, uz dodatne testove za efikasno delovanje.

 

Njegova cena je 2.200 rsd, a možete ga poručiti klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 svakog radnog dana.

 

makonda-tracker