online prodaja

NE ZNATE KAKO DA REŠITE PROBLEM SA PROSTATOM I IMPOTENCIJOM: Vratite muškost na OVAJ način!

0

Ako osećate već neke od simptoma kao što su otežano i učestalo mokrenje, bol i peckanje i sve češći problem sa potencijom, vreme je da se trgnete

foto: f01photos / Alamy / Alamy / Profimedia
foto: f01photos / Alamy / Alamy / Profimedia

Nemojte sedeti snuždeni, zabrinuti i trpeti probleme ne rešavajući ih. Kod muškaraca se sve više javlja problem impotencije i uvećane prostate. Ne zataškavajte pod tepih ovu vrstu nelagodnosti. Ako osećate već neke od simptoma kao što su otežano i učestalo mokrenje, bol i peckanje i sve češći problem sa potencijom, vreme je da se trgnete! Ne stvarajte još veće zdravstvene tegobe, već pomozite sebi na prirodan način uz pomoć Herba Strong preparata!

 

 

Promo
foto: Promo

 

Aktivni sastojci lekovitog bilja, koje ulazi u sastav ovog proizvoda mogu imati povoljan efekat na pojačanu sintezu testosterona, mušku reproduktivnu i seksualnu funkciju kao i na ublažavanje simptoma uvećane prostate.

 

U svom sastavu ima mešavinu vodeno-alkoholnih ekstrakata herbe babinog zuba, semena piskavice, herbe mlečike, herbe čubra i korena koprive.

Način upotrebe:

Koristi se tri puta dnevno po 30 kapi sa vodom, sokom ili čajem.

 

Herba Strong biljni preparat možete poručiti OVDE po ceni od 3.980 rsd ili pozvati 011/4420-502 svakog radnog dana.

 

Ukoliko naručite 2 bočice, treću dobijate gratis i možete poručiti OVDE. Ako poručite 3 bočice, onda dobijate još dve gratis,a porudžbinu možete izvršiti OVDE.

 

* Klikom OVDE pogledajte kompletan asortiman proizvoda za dobro zdravlje i kvalitetan život.

 

makonda-tracker