sjajna ponuda

PROLEĆNI UMOR: Kako se rešiti iscrpljenosti i kako probuditi uspavanu energiju i pokrenuti metabolizam?

0

Da li vas muči prolećni umor? Osećate li nedostatak energije ili se borite sa sporim metabolizmom?

foto: Antonio Guillen Fernández / Panthermedia / Profimedia
foto: Antonio Guillen Fernández / Panthermedia / Profimedia

Želite li da izgubite višak kilograma i dobijete dodatnu energiju ili se, možda, suočavate sa zdravstvenim problemima kao što su insulinska rezistencija, visok holesterol ili trigliceridi? Bez obzira na vaše ciljeve ovog proleća, imamo pravo rešenje za vas!

 

Znate li da samo jedna supena kašika organskog nefiltriranog jabukovog sirćeta razmućenog u čaši vode može biti ključ za vaše zdravlje? No, ako niste ljubitelj ovog napitka, ne brinite! Tu su Wellgreen METABOMAX kapsule koje vam pružaju iste benefite, na lakši i ukusniji način.

 

METABOMAX kapsule su posebno dizajnirane kako bi ubrzale vaš metabolizam i podržale vas da biste brže i lakše ostvarili željene rezultate u mršavljenju, topljenju masnih naslaga i podizanju energije i fokusa.

 

Često, pogotovu s dolaskom proleća, se ljudi žale na omaglicu, pospanost, gubitak energije i motivacije i pospanost. Ovo je sve posledica zimskih meseci kada smo bili izloženi manjku sunca usled čega često dolazi do deficita vitamina D.

 

Ako i vas muči prolećni umor, isprobajte novi biljni preparat na naše tržištu jedinstvene formule koji sadrži suvi prah jabukovog sirćeta, standardizovani ekstrakt cvekle i bogat je izvor vitamina B9 i B12, neophodnih za optimalno funkcionisanje organizma.

 

Jedna kapsula ujutru i jedna uveče uz dovoljno tečnosti, uz zdravu ishranu i redovnu fizičku aktivnost, pruža idealnu podršku vašem telu.

 

Ali to nije sve! Za dodatnu podršku za zdravu probavu i regulaciju tečnosti u telu, tu su i Wellgreen GREEN FIT kapi. Sadrže ekstrakte rastavića, breze, komorača, kore krušine i đumbira koji pomažu u eliminaciji viška tečnosti, smanjuju oticanje nogu i celulit i ubrzavaju varenje. Vaša probava će raditi besprekorno, a vi ćete se osećati kao nova osoba.

 

Ne čekajte više! Otkrijte tajnu zdravog metabolizma i vitalnosti uz Wellgreen komplet za mršavljenje. Budite zdravi, energični i spremni za sve izazove koje vam život postavlja!

 

Takođe, toplo vam preporučujemo naše IMUNOFIT kapsule za jačanje imuniteta na bazi ehinacee, zove, đumbira i koprive. Uz ove kapsule unećete 100% preporučene dnevne doze vitamina C, D i cinka koji će vam sigurno pomoći da se probudite iz “zimskog sna”, da podignete nivo energije i ojačate imunitet.

 

A, ukoliko imate problema sa nesanicom, pa se zbog toga budite umorni i čitavog dana ste pospani, saznajte više o našim FITOSAN kapsulama, namenjenim za lakše uspavljivanje, miran i kvalitetan san iz koga se budite revitalizovani i osnaženi.

 

hangar
foto: Promo

Započnite svoje putovanje ka boljem zdravlju danas uz METABOMAX kapsule i otkrijte snagu prirode koja će vas osnažiti iznutra i spolja.

 

Metabomax dostupan je po PROMO ceni od 1.984 rsd (umesto 2.480 rsd)! Iskoristite priliku i poručite OVDE ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 svakog radnog dana od 9 do 17 časova.


Cena Green Fit biljnih kapi iznosi 1.500 rsd i možete ih naručiti klikom OVDE. Cena paketa 2+1 gratis (2 bočice kupite, treću dobijete gratis) iznosi 3.000 rsd i možete ga naručiti klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana.

makonda-tracker