zdravlje

IMATE BOLOVE? Isprobajte super moćnu formulu sa trostrukim dejstvom za zglobove, hrskavicu i kosti!

0

Bolovi u zglobovima su čest problem, pogotovo kod starijih od 40 godina.

BOLOVI U LEĐIMA POGAĐAJU NAROČITO STARIJE OD 40 GODINA
BOLOVI U LEĐIMA POGAĐAJU NAROČITO STARIJE OD 40 GODINA foto: Volodymyr Melnyk / Alamy / Alamy / Profimedia

Tokom aktivnosti, hrskavica se troši, pa onda zglobovi postaju manje pokretni. I često se dešava da je svaki pokret sve bolniji. Kako ne mogu sami da se regenirušu ni zglobovi ni hrskavica, potrebno je njeno obnavljanje unošenjem dodataka ishrani. Jedinstvena kombinacija sa trostrukim dejstvom kao što su Dr.Viton Movens tablete vam mogu pomoći u tome.

Dr. Viton Movens preparat
Dr. Viton Movens preparatfoto: Promo

Koji su glavni sastojci potrebni za naše zglobove, tačnije za obnavljanje hrskavice:

 

Glukozamin (D-Glucosamine sulfate) kao glavni sastojak Dr. Viton MOVENS tableta ključan je za formiranje hrskavice, stvarajući čvrstu zaštitu vaših zglobova, a osim zaštite, podržava mobilnost i fleksibilnost zglobova.

Hondroitin (Chondroitin Sulfate) je glavni sastojak hrskavice, koji zadržava tečnost u zglobovima, „podmazuje“ ih i regeneriše. Takođe ublažava pritisak u zglobovima tokom fizičke aktivnosti.

 

MSM (metilsufonilmetan) je važan za sintezu kolagena u zglobovima. Kolagen je bitan za zglobove jer podržava strukturu hrskavice.

 

Hijaluronska kiselina (Hialuronic acid) ili zglobna tečnost ima glavnu funkciju da amortizuje stres koji trpe zglobovi. Kako starimo, nivo hijaluronske kiseline u našem telu opada.

 

Hidrolizovani kolagen pomaže u očuvanju funkcije zglobova i održavanju hrskavice. Kako starimo, naše telo počinje da stvara sve manje i manje kolagena. To znači da postepeno naša struktura kostiju i mišića gubi elastičnost i čvrstinu što može dovesti do potpunog narušavanja zdravlja i pokretljivosti našeg tela.

 

Vitamin C ima značajnu ulogu u sintezi kolagena. Sinteza kolagena uz vitamin C osigurava dobru strukturu kože, ona postaje zategnutija, zdravija i lepša, a kosti, tetive, hrskavica i krvni sudovi (kapilari) postaju jači i otporniji.

 

Vitamin D3 je glavna podrška kostima održavanjem nivoa kalcijuma i magnezijuma. Pošto zglobovi primaju hranjive materije preko samih kostiju, zdrave i jake kosti su ključne za zdrave zglobove.

 

Hodajte sa lakoćom i uživajte u svakom bezbolnom pokretu uz Dr Viton MOVENS tablete!

 

Naručite ih klikom OVDE, po ceni od 1.400 rsd, ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 svakog radnog dana od 9 do 17 časova.

makonda-tracker