korisno

BOLI VAS VRAT? Razvijte zdrave navike i osigurajte pravilno držanje i zaštitu za kičmu

0

Loše držanje stiče se od malih nogu ukoliko ne reagujete na vreme.

Bolovi u vratu otežavaju svakodnevicu
Bolovi u vratu otežavaju svakodnevicufoto: Vadym Drobot / Alamy / Alamy / Profimedia

Zato pravovremeno usađujte pravilne navike i krenite sa učenjem pravilnog držanja i razvijanja. Kod dece je razvoj najvažniji i sve što uradite dok su mali značiće im kasnije. Ukoliko je došlo do problema kod odraslih, pa je loše držanje, nepravilno sedenje ili dugo stajanje dovelo do toga da počne da vas boli i vrat i kičma, ne brinite jer rešenje i dalje postoji.

 

Pravilno držanje i zaštitu za kičmu pružiće vam ova Spinemax podrška za vrat.

 

 Podrška za vrat
Podrška za vratfoto: Promo

Prevencija kratkovidosti

 

Podrška za vrat automatski zaključava rastojanje koje je potrebno, podešava visinu, odgovara višestrukim scenama – može da se koristi i kada pišete, dok ste u školi, dugo stojite… što predstavlja olakšanje i za oči.

 

Prevencija od cervikalne spondiloze izazvane pognutom glavom

 

Podrška za vrat limitira ugao pognute glave za prevenciju kompresije vrata.

 

Prevencija pogrbljenosti

 

Osnovna škola je kritičan period u odrastanju dece i formiranju tela i takođe je jako bitan za razvoj dobrih i pravilnih navika – podrška će pružiti neophodnu potporu kako bi razvoj bio pravilan.

 

Podrška za vrat odgovara osobama od 6 – 50 godina starosti i postoji u 2 veličine: S i L. Veličina S je napravljena za decu, dok veličina L odgovara odraslima.

 

Pomozite svojim najdražima da razviju dobre navike i naručite im podršku za vrat klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502, po ceni od 4.500 rsd.

 

* Dostava je besplatna.

 

 

makonda-tracker