više od običnih čarapa

IMATE TRAG OD ČARAPA OKO ČLANAKA: Šta da radite ako vam otiču noge?

0

Jeste li čuli za čarape sa bakrom?

 

 

foto: Promo
foto: Promo

One su više od običnih čarapa - one su inovativno rešenje koje pruža olakšanje od oticanja članaka i umornih nogu. Pogledajte ih OVDE.

 

Bakar kao tajni sastojak

Niti bakra u čarapama igraju ključnu ulogu u poboljšanju cirkulacije i smanjenju oticanja članaka. Bakar ima svojstvo koje pomaže u održavanju optimalnog zdravlja kože i poboljšava opštu dobrobit vaših nogu.

 

Udobnost koja traje

Ove čarape su napravljene od visokokvalitetnih materijala koji obezbeđuju mekoću i udobnost tokom celog dana. Nećete osećati samo fizičko olakšanje, već ćete se i manje brinuti i nervirati jer neće biti opterećenja u nogama. Pružite svojim nogama najbolje moguće, jer one to zaslužuju.

Poručite čarape za članke OVDE ili pozivom na 011/6 888 999.

Čarape
foto: Promo

Dizajn sa stilom

Sa modernim dizajnom, naše čarape kombinuju funkcionalnost i estetiku. Bez obzira da li ih nosite tokom radnog dana, vežbate ili odmarate, vaše noge će biti obavijene stilom i pažnjom prema detaljima.

 

Višenamenska upotreba

Naše čarape su savršene za svakodnevnu upotrebu, ali i za specifične situacije kao što su putovanja ili sportske aktivnosti. Pružaju podršku bez obzira na okolnosti.

 

Za koga su ove čarape?

  • Osobe koje dugo stoje ili sede tokom dana.
  • Sportiste čije noge traže podršku tokom treninga.
  • Putnike koji žele da očuvaju zdravlje nogu tokom dugih putovanja.
  • Svakoga ko ceni udobnost i brine o svom zdravlju.

 

Naručite čarape protiv oticanja članaka sa nitima bakra i osetite razliku odmah. Pružite svojim nogama najbolje moguće, jer one to zaslužuju. Poručite čarape za članke OVDE ili pozivom na 011/6 888 999. Vaše noge će vam biti zahvalne, korak po korak!

makonda-tracker