ne propustite

HIPERHIDROZA: Stalno se znojite i ne možete da pronađete rešenje — mi ga imamo, POGLEDAJTE!

0

Stalno prekomerno znojenje, fleke na odeći, neprijatni mirisi... Koji god da je razlog zašto se suočavate sa ovim problemom, važno je da on bude rešiv.

foto: Victor Koldunov / Alamy / Alamy / Profimedia
foto: Victor Koldunov / Alamy / Alamy / Profimedia

Možda ste do sada isprobali sve i svašta i odustali od dalje borbe, možda razmišljate i hirurškom zahvatu. Svakako želite da rešite ovu nelagodnost, a čini vam se da nemate rešenje. Mi imamo! Ne odustajte već isprobajte Perspi Guard sprej!

 

hangar
foto: promo

 

Kako zapravo deluje ovaj sprej?

 

Perspi-Guard® namenjen je za upotrebu ispod pazuha, na dlanovima, stopalima i na grudima/leđima. Osigurava petodnevnu potpunu zaštitu od znojenja i pratećeg neprijatnog mirisa i pruža prijatan osećaj. Ovaj sprej je snažno i delotvorno sredstvo koje pomaže ljudima koji pate od teških oblika hiperhidroze (prekomernog znojenja), a istovremeno dovoljno je blag za normalnu upotrebu i kod ostale populacije.

 

Način upotrebe: Na početku tretmana preporučuje se korišćenje pet večeri za redom radi veće efikasnosti. Koristi se maksimalno tri puta nedeljno kako bi sprečili znojenje i neprijatne mirise. Nanosi se isključivo pred spavanje na suvu i čistu kožu.

Prsnite 2-3 puta na željeni deo tela i sačekajte da se osuši. Sledeće jutro poželjno je isprati tretirani deo tela. Korišćenje dnevnih dezodoransa je dozvoljeno.

 

hangar
foto: promo

Moramo napomenuti da Perspi-Guard® sprej nije dnevni dezodorans već medicinski antiperspirant protiv prekomernog znojenja (hiperhidroze). Proizvod je u potpunosti laboratorijski testiran, prošao je sve oblike dermatološke kontrole u vidu alergija, reakcija kože na primenjeno sredstvo, uz dodatne testove za efikasno delovanje.

 

Njegova cena je 2.200 rsd, a možete ga poručiti klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 svakog radnog dana.

 

 

makonda-tracker