oslobodite se napetosti

Olakšajte bolove u vratu: Zaboravite na neugodno buđenje na jednsotavan način

0

Želite da oslobodite svoj vrat od stresa i napetosti? Dosta vam je da se budite sa nelagodnim bolovima? Zamislite trenutak relaksacije dok se svaki delić vrata oslobađa pritiska! Sada je i to moguće sa ovom inovativnom dekompresionom kragnom!

foto: Svitlana Hulko / Alamy / Alamy / Profimedia
foto: Svitlana Hulko / Alamy / Alamy / Profimedia

Ona vam pruža, ne samo trenutno olakšanje, već i dugotrajnu udobnost. Osetite slobodu pokreta i rešite se svakodnevne napetosti i bolova!

 

Kao rezutat višedecenijskog istraživanja, osmišljen je i kreiran vazdušno dekompresioni sistem (VDS) koji predstavlja najefikasniji način u oslobođenju ljudi bola prouzrokovanog nepravilnim držanjem, povredom ili oboljenjem. Ovaj svetski priznati revolucionarni sistem jedina je terapija za vratnu, kičmenu i regiju donjih leđa, koja na organizam deluje sistemski i ne uključuje upotrebu lekova i, što je takođe sjajno, možete je koristiti u udobnosti svoga doma.

 

Vratna kragna CD5 sa dekompresionim sistemom predstavlja revolucionarni pristup u tretiranju bola u vratu. Veoma laka i jednostavna za upotrebu, ona pomaže smanjenju pritiska na deo vratne kičme, zahvaljujući inovativnom longitudinalnom sistemu istezanja. Pumpanjem vazduha u vazdušnu komoru postižete funkciju podrške i istezanja vrata.

 

Vratna kragna CD5
Vratna kragna CD5foto: Promo

 

Vratna kragna:

 

  • Opušta napete mišiće, ukleštene nerve, bol u vratu i glavobolju
  • Lečenje osteoartritisa i nateklih diskova, ispravljanje vrata i diskova i zglobova zahvaćenih degenerativnim procesom
  • Pomaže u lečenju cervikalne spondiloze, korena nerva i kičmene arterije

 

Kod ovoga modela, ne postoji mogućnost manuelnog podešavanja sa prednje strane, i ceo vrat je obavijen sa vazdušnim komorama. Kada su vazdušne komore napumpane, vrat i glava su podupreti sa mekim delom kragne. Obezbeđuje bolji komfor i osećaj.

 

Vratnu kragnu možete poručiti klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana, po sniženoj ceni od 8.900 rsd.


Dostava je besplatna, a garancija na kragnu iznosi 12 meseci.

 

* Celokupan asortiman najefikasnijih proizvoda protiv bolova možete pogledati OVDE.

makonda-tracker