korisno

Želite da smršate i otarasite se viška kilograma? Dijete su dosadne, zdrav život je uzbudljiv!

0

Dijete često nude brze rezultate, ali se uglavnom pokazuju kao neefikasne na duge staze jer ograničavaju unos određenih hranljivih materija, što može dovesti do gubitka mišićne mase i niskog energetskog nivoa. S druge strane, usvajanje zdravog načina života, uključujući balansiranu ishranu i redovnu fizičku aktivnost, predstavlja trajni i održiv pristup zdravlju.

trik za zdravo mršavljenje
trik za zdravo mršavljenjefoto: Viacheslav Iakobchuk / Alamy / Alamy / Profimedia

 

Zdrav način života podržava optimalno funkcionisanje tela, pomaže u očuvanju zdrave težine i energije, smanjuje rizik od hroničnih bolesti i jača imunološki sistem. Umesto brzih promena u ishrani, fokus na dugoročnom održavanju zdravih navika pruža stabilne rezultate i poboljšava celokupno blagostanje organizma.

 

Na duže staze, zdrav način života je pravi izbor jer promoviše vitalnost i dugoročno održava dobro zdravlje, dok dijete često dovode do jo-jo efekta i mogu imati negativne posledice po organizam.

 

Dijete su prošlost, okrenite se zdravom životu! A na tom putu ćete imati pouzdanog saveznika u GREEN FIT biljnim kapima za mršavljenje i čišćenje jetre.

Kako zdravlje jetre utiče na mršavljenje?

Zdravlje jetre igra ključnu ulogu u procesu mršavljenja. Jetra je centralni organ za metaboličke procese u telu i ima nekoliko ključnih funkcija koje utiču na mršavljenje:

 

  1. Metabolizam masti: Jetra igra ključnu ulogu u razgradnji masti i pretvaranju masnih kiselina u energiju. Kada je jetra zdrava, metabolizam masti se efikasno izvršava i time se pomaže telu da koristi masne rezerve i da ih pretvara u energiju.

 

  1. Regulacija glukoze: Jetra takođe reguliše nivo šećera u krvi skladišteći višak glukoze kao glikogen ili pretvarajući glikogen u glukozu kada je potrebna energija. Stabilan nivo šećera u krvi može sprečiti osećaj gladi i prejedanje.

 

  1. Detoksikacija: Jetra uklanja toksine i štetne supstance iz tela, čime pomaže u održavanju optimalnog zdravlja. Kada je jetra preopterećena toksinima, može doći do poremećaja metaboličkih procesa, uključujući procese koji utiču na mršavljenje.

 

  1. Regulacija hormona: Jetra igra ulogu u regulaciji hormona koji kontrolišu apetit, metabolizam i skladištenje masti.

 

Ako jetra nije zdrava, može doći do poremećaja u ovim metaboličkim procesima, što može otežati mršavljenje. Očuvanje zdravlja jetre kroz zdravu ishranu, fizičku aktivnost i smanjenje izloženosti toksinima može poboljšati sposobnost tela da efikasno koristi masne rezerve za energiju i održava stabilan nivo šećera u krvi, što može olakšati proces mršavljenja.

 

GREEN FIT biljne kapi sadrže vodeno-etanolne ekstrakte lekovitog bilja, a između ostalog i ekstrakte herbe rastavića i lista breze, koji naučno dokazano štite jetru i stimulišu lučenje žuči (rastavić), i takođe ostvaruju pozitivan efekat na metabolizam holesterola i zdravlje digestivnog trakta (list breze).

 

Green Fit biljne kapi
Green Fit biljne kapifoto: Promo

PREPORUČENA UPOTREBA PROIZVODA:

 

Odmeriti 75 kapi i rastvoriti u 30 ml (rakijska čašica) vode ili čaja. Green Fit biljne kapi piti 2 puta dnevno, ujutru i uveče. Preporučuje se konzumiranje tri bočice u kontinuitetu.

 

Cena Green Fit biljnih kapi iznosi 1.500 rsd i možete ih naručiti klikom OVDE ili pozivom na broj

telefona 011/442 0502 svakog radnog dana.

 

Cena paketa 2+1 gratis (2 bočice kupite, treću dobijete gratis) iznosi 3.000 rsd i možete ga naručiti

klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana.

 

* Dostava je moguća samo na teritoriji Republike Srbije.

 

 

 

 

 

makonda-tracker