pripremite se na vreme

KREĆE SEZONA PREHLADA: Saznajte koje čajeve i zašto da ih spremate kako biste zaštitili svoja PLUĆA!

0

Sa dolaskom septembra, donose se ne samo promene u temperaturi i okruženju, već i u našem zdravlju.

foto: Nancy Beijersbergen / Alamy / Alamy / Profimedia
foto: Nancy Beijersbergen / Alamy / Alamy / Profimedia

Prehlade su često prisutne tokom ovog perioda, a posebno se povećava rizik zbog povratka dece u školske klupe i promenljivog vremena. Statistike pokazuju da se broj obolelih od prehlada tokom jeseni i zime značajno povećava, što može imati uticaja na naše respiratorno zdravlje.

 

Osim što nam donose curenje nosa, kašalj i opštu nelagodnost, prehlade mogu naročito uticati na naša pluća. Upravo zbog toga je važno da preduzmemo korake kako bismo zaštitili ovu vitalnu komponentu našeg sistema disanja. Jedan od načina da to postignemo je kroz adekvatnu ishranu i unos tečnosti. Kao deo ovog pristupa, određeni čajevi mogu imati pozitivan uticaj na naš respiratorni sistem, pružajući nam olakšanje i podršku tokom sezone prehlada.

 

U nastavku, istražujemo različite vrste čajeva koje možete pripremiti i saznajemo kako doprinose zaštiti vaših pluća tokom ove sezone:

 

https://youtu.be/io53FY4KDH4?si=cPuz_J6Pg3Bfa7Gp

 

Nakon što smo čuli sve što gospodin Momčilo ima da kaže o raznovrsnim čajevima koji blagotvorno utiču na zdravlje disajnih puteva, vreme je da se pozabavimo konkretnim rešenjima za zaštitu naših pluća tokom sezone prehlada.

 

BIOTEO biljni komplet br. 6 ZA PLUĆA

 

Ovaj sveobuhvatni proizvod je pažljivo osmišljen kako bi podržao vaše disajne puteve i pomogao vam u borbi protiv sezonskih izazova. Sastoji se od dva proizvoda: Biljne kapi br. 43 i Biljne kapi br. 44, sa specifičnim formulacijama koje su pažljivo birane radi ostvarivanja optimalnog efekta.

 

Pluća, Bolest, Bolesti pluća
foto: Promo

 

BIOTEO biljni komplet br. 6 za pluća možete poručiti OVDE po ceni od 2.340 rsd ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 svakog radnog dana od 9 do 17 časova.

 

Kako se ove kapi koriste?


 

BIOTEO biljne kapi br. 16 IMUNODETOX

 

Sa ekstraktima korena i lista koprive, korena lincure, herbe hajdučke trave, korena vodopije, lista kupine, korena čička, korena maslačka i lista uskolisne bokvice, ovi sastojci imaju potencijal da poboljšaju tonus organizma i funkciju imunološkog sistema.

 


 

BIOTEO biljne kapi br. 16 IMUNODETOX možete poručiti jednim klikom OVDE po ceni od 1.200 rsd ili pozovite 011/4420-502 za više informacija.

 

U vreme kada je jačanje imunološkog sistema od ključnog značaja, BIOTEO Biljne kapi br. 16 IMUNODETOX je vaša podrška u očuvanju vitalnosti i otpornosti organizma.

 

Pluća, Bolest, Bolesti pluća
foto: Promo

 

Ne čekajte da se suočite sa sezonskim izazovima nespremni! BIOTEO vam pruža sredstva koja su potrebna za podršku i jačanje vašeg imunološkog sistema. Nabavite svoj komplet i započnite put ka boljem zdravlju danas!


* Pogledajte celokupnu ponudu biljnih preparata OVDE!

makonda-tracker