efikasno

Neprijatno vam je zbog prekomernog znojenja: Zaobiđite ovu neugodnost na jednostavan način!

0

Svaki izlazak napolje vam predstavlja veliku nelagodu! Iako vodite računa o higijeni, istuširate se pre nego što izađete iz kuće, stavite dezodorans, znate da ćete se veoma brzo nervirati jer će se primetiti fleke na odeći i imaćete problem sa samopouzdanjem.

foto: Vlad Deep / Alamy / Alamy / Profimedia
foto: Vlad Deep / Alamy / Alamy / Profimedia

Zato izaberite rešenje koje će vam pomoći da ovo prebrodite!
Kažite stop neprijatnim mirisima! Pobedite prekomerno znojenje uz Perspi Guard Sprej

Perspi Guard
foto: Promo

Kako zapravo deluje ovaj sprej?

 

Perspi-Guard® namenjen je za upotrebu ispod pazuha, na dlanovima, stopalima i na grudima/leđima. Osigurava petodnevnu potpunu zaštitu od znojenja i pratećeg neprijatnog mirisa i pruža prijatan osećaj. Ovaj sprej je snažno i delotvorno sredstvo koje pomaže ljudima koji pate od teških oblika hiperhidroze (prekomernog znojenja), a istovremeno dovoljno je blag za normalnu upotrebu i kod ostale populacije.

 

Način upotrebe: Na početku tretmana preporučuje se korišćenje pet večeri za redom radi veće efikasnosti. Koristi se maksimalno tri puta nedeljno kako bi sprečili znojenje i neprijatne mirise. Nanosi se isključivo pred spavanje na suvu i čistu kožu.

 

Prsnite 2-3 puta na željeni deo tela i sačekajte da se osuši. Sledeće jutro poželjno je isprati tretirani deo tela. Korišćenje dnevnih dezodoransa je dozvoljeno.

Perspi Guard
foto: Promo

Moramo napomenuti da Perspi-Guard® sprej nije dnevni dezodorans već medicinski antiperspirant protiv prekomernog znojenja (hiperhidroze). Proizvod je u potpunosti laboratorijski testiran, prošao je sve oblike dermatološke kontrole u vidu alergija, reakcija kože na primenjeno sredstvo, uz dodatne testove za efikasno delovanje.

 

Njegova cena je 2.200 rsd , a možete ga poručiti klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 svakog radnog dana.

 

*Još sjajanih proizvoda, po pristupačnim cenama, možete OVDE pronaći.

makonda-tracker