KORISNO

DIJABETES: Saznajte koje su to najbolje biljke za snižavanje nivoa šećera u krvi

0

BIOTEO biljni komplet br. 2 je dodatak ishrani u vidu kompleta sastavljenog od dva proizvoda na bazi biljnih ekstrakata koji, upotrebljeni sa istim ciljem a na način kako je preporučeno, mogu da ostvare povoljan efekat na metabolizam šećera, lipida i proteina.

merenje šećera u krvi
merenje šećera u krvifoto: Indigo Images / Alamy / Profimedia

Proizvod Biljne kapi br. 30 je dodatak ishrani na bazi ekstrakata lista borovnice, lista kupine, pasuljevine bez semena i lista crnog duda. List borovnice doprinosi normalnom metabolizmu šećera, lipida i proteina.

 

 

Proizvod Biljne kapi br. 64 je dodatak ishrani na bazi ekstrakata herbe pelena, rizoma iđirota, herbe hajdučke trave, herbe kičice, ploda morača i ploda anisa. Iđirot i kičica doprinose zdravlju digestivnog trakta. Hajdučka trava podstiče lučenje želudačnog soka i pokretljivost gastrointestinalnog trakta, doprinoseći eliminaciji viška gasova. Anis i morač povoljno utiču na rad gastrointestinalnog trakta, regulišu crevnu pasažu; pomažu eliminaciji digestivnih gasova, ispoljavu spazmolitički i karminativni efekat.

 

bio teo komplet za dijabetes
bio teo komplet za dijabetesfoto: Promo

*Odobrilo Ministarstvo zdravlja Republike Srbije.Rešenje broj: 20395/2022 od 11.03.2022. god.

 

PREPORUČENA UPOTREBA PROIZVODA: Komplet sadrži 2 vrste biljnih kapi koje se uzimaju 2-3 puta dnevno po 30 kapi, rastvoreno u 30 ml (rakijska čašica) vode ili čaja. Može se dodati limun u mlak čaj. Redosled uzimanja kapi iz kompleta nije presudan. Osobama koje prvi put uzimaju proizvode koji čine komplet, preporučuje se da koriste sledeću šemu, do maksimalnih 30 kapi:

>

1. nedelja

2. nedelja

3. nedelja

4. nedelja

5. nedelja

6. nedelja

na dalje

5 kapi

10 kapi

15 kapi

20 kapi

25 kapi

30 kapi

30 kapi

 

 

 

Kada se dođe do 30 kapi, svaki sledeći komplet se odmah uzima po 30 kapi od svakog proizvoda koji čini komplet. Preporučuje se konzumiranje dva kompleta u kontinuitetu, a nadalje po potrebi, uz primenu pravilnog higijensko-dijetetskog režima i poštovanje propisane redovne terapije od strane lekara.

 

NAPOMENE. Ne uzimati u isto vreme sa redovnom terapijom; napraviti razmak od najmanje 30 minuta. Preporučene dnevne doze se ne smeju prekoračiti. Dodaci ishrani se ne mogu koristiti kao zamena za raznovrsnu i uravnoteženu ishranu.

 

UPOZORENJA. Proizvod nije namenjen trudnicama, dojiljama i osobama mlađim od 18 godina, kao ni osobama preosetljivim na bilo koji sastojak, a naročito biljke iz familije Asteraceae ili Apiaceae. Ne preporučuje se osobama sa gastričnim i duodenalnim ulkusom. Takođe, osobama sa oboljenjima jetre i žučnih puteva, bez konsultacija sa lekarom. Može da utiče na sposobnost upravljanja motornim vozilima i radnim mašinama. Ukoliko se koristi na propisan način, neželjeni efekti primene proizvoda su sporadični; obično su to prolazni gastrointestinalni poremećaji ili kožne alergijske reakcije kod preosetljivih osoba.

 

OVDE možete poručiti biljni komplet br. 2 po ceni od 2.340 rsd ili pozvati broj telefona 011/4420-502 radnim danima od 9 17 časova.

 

makonda-tracker