efikasno

STOP neprijatnim mirisima i prekomernom znojenju! Ovo je jednostavno rešenje za vaše probleme

0

Isprobali ste sve preparate i dezodoranse? I dalje se mučite sa prekomernim znojenjem i neprijatnim mirisima? Nemate više ideju šta da uradite i osećate se bespomoćno?

najbolje sredstvo protiv prekomernog znojenja
najbolje sredstvo protiv prekomernog znojenjafoto: Andriy Popov / Panthermedia / Profimedia

 

Ne brinite, postoji rešenje! Možete pobediti u ovoj borbi! Sve što vam je potrebno jeste Perspi Guard sprej!

 

Kako zapravo deluje ovaj sprej?

 

Perspi-Guard® namenjen je za upotrebu ispod pazuha, na dlanovima, stopalima i na grudima/leđima. Osigurava petodnevnu potpunu zaštitu od znojenja i pratećeg neprijatnog mirisa i pruža prijatan osećaj. Ovaj sprej je snažno i delotvorno sredstvo koje pomaže ljudima koji pate od teških oblika hiperhidroze (prekomernog znojenja), a istovremeno dovoljno je blag za normalnu upotrebu i kod ostale populacije.

 

perspi guard sprej protiv znojenja
perspi guard sprej protiv znojenjafoto: Promo

 

Način upotrebe: Na početku tretmana preporučuje se korišćenje pet večeri za redom radi veće efikasnosti. Koristi se maksimalno tri puta nedeljno kako bi sprečili znojenje i neprijatne mirise. Nanosi se isključivo pred spavanje na suvu i čistu kožu.

 

Prsnite 2-3 puta na željeni deo tela i sačekajte da se osuši. Sledeće jutro poželjno je isprati tretirani deo tela. Korišćenje dnevnih dezodoransa je dozvoljeno.

 

perspi guard sprej protiv znojenja
perspi guard sprej protiv znojenjafoto: Promo

Moramo napomenuti da Perspi-Guard® sprej nije dnevni dezodorans već medicinski antiperspirant protiv prekomernog znojenja (hiperhidroze). Proizvod je u potpunosti laboratorijski testiran, prošao je sve oblike dermatološke kontrole u vidu alergija, reakcija kože na primenjeno sredstvo, uz dodatne testove za efikasno delovanje.

 

Njegova cena je 2.200 rsd, a možete ga poručiti klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 svakog radnog dana.

 

 

*Još sjajanih proizvoda, po pristupačnim cenama, možete OVDE pronaći.

makonda-tracker