saveti

Ne krijte svoje telo: Dosta ste se sramili svojih kilograma, rešite ih se!

0

Ako niste zadovoljni svojim izgledom, vreme je da postanete, a da ne iscrpljujete organizam prerigoroznim dijetama i prenapornim treninzima. OVDE i OVDE se kriju saveti za vitku iniju.

foto: Lana Spasojevic / Panthermedia / Profimedia
foto: Lana Spasojevic / Panthermedia / Profimedia

Inovativne neotex helanke i pojas za mršavljenje, savršeni su saveznici u borbi protiv viška kilograma i želji za vitkom figurom. Sa dolaskom leta, kratke suknje i haljine postaju must have. Postoji jednostavan način da ubrzate proces mršavljenja i zategnete stomak, butine i zadnjicu - upotreba neotex materijala koji izaziva pojačano znojenje.

 

Neotex materijal je revolucionarna tehnologija koja kombinuje udobnost i efikasnost. Izrađen od posebnih termoaktivnih vlakana, ovaj materijal stvara efekat saune dok nosite helanke i pojas za mršavljenje. Kako funkcioniše? Jednostavno! Neotex materijal povećava telesnu temperaturu i stimuliše znojenje, omogućavajući vam da brže sagorite kalorije i eliminišete višak masnih naslaga sa tela.

Mršavljenje
foto: Promo

Neotex helanke su savršen izbor ako su kritičan deo butine i zadnjica. Njihov inovativni materijal pomaže vam da se osećate udobno i suvo, čak i tokom intenzivnih fizičkih aktivnosti. Bez obzira da li se odlučite za trčanje, vežbanje ili samo želite da oblikujete svoje telo dok obavljate svakodnevne aktivnosti, neotex helanke će vam pomoći da postignete željene rezultate.

 

Neotex pojas za mršavljenje je još jedan dragocen dodatak na vašem putu ka vitkoj figuri. On se savršeno prilagođava vašem telu, obezbeđujući podršku i kompresiju u predelu stomaka i struka. Izrađen od ovog materijala, pojas stimuliše znojenje u tom području, pomažući vam da se rešite upornog salceta sa stomaka i oblikujete liniju.


Prednosti neotex helanki i pojasa za mršavljenje ne završavaju se samo sa gubitkom kilograma. Pored toga, oni poboljšavaju cirkulaciju krvi, ubrzavaju metabolizam i pomažu u smanjenju celulita. Uz redovnu upotrebu, možete očekivati da će vaša koža postati zategnutija i glađa, dok se vi osećate samouvereno i spremno za sve letnje izazove.

Mršavljenje
foto: Promo

Uživajte u letu, nosite svoje omiljene kratke suknje i haljine, znajući da vam neotex pomera granice u ostvarivanju vaših ciljeva. Započnite svoju transformaciju već danas i otkrijte lakši način da brže smršate i oblikujete svoje telo. Poručite OVDE helanke, OVDE pojas, a možete pozvati i na broj 011/6 888 999 i zatražiti svoj komplet.

makonda-tracker