sjajna ideja

SPECIJALAN REKET: Sa njim ćete se jednim potezom odbraniti od komaraca!

0

Sigurno ste primetili najezdu komaraca koji vas iritiraju i kvare svaki vid zabave napolju.

foto: anan kaewkhammul / Panthermedia / Profimedia
foto: anan kaewkhammul / Panthermedia / Profimedia

Ako ste i vi od onih koji nemaju zaštitu na prozorima koji su sada uglavnom otvoreni, onda i unutra morate da se boriste sa njima. Sve što vam treba jeste specijalan reket sa kojim ćete vrlo lako da se otarasite dosadnih komaraca!

 

Reket
foto: Promo

 

Esperanza električna lepljiva mrežica je veoma efikasna u uklanjanju insekata kao što su muve, komarci, moljci i druge leteće bube. Uređaj ne koristi nikakve hemijske preparate ili aerosole. Ne emituje nikakve mirise i nije štetna za ljude ili kućne ljubimce. Idealan je za upotrebu i kod kuće ili napolju u bašti ili prirodi.

OVDE je možete poručiti ako želite da provodite mirne večeri, po ceni od 1.199 rsd ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 svakog radnog dana.

 

Reket
foto: Promo

 

Ukoliko želite model sa led lampicom, onda možete OVDE poručiti Ardes reket po ceni od 1.299 rsd.

 

Električni reket protiv insekata ARDES opremljen je sa 3 pozicije: OFF prekidač za očuvanje trajanje baterije; ON crveno dugme za aktiviranje unutrašnje Electrified mreže; O LAMP + za upotrebu u slučaju slabog osvetljenja. Proizvod je opremljen uređajem koji daje brzinu (manje od 2 sekunde) pritiskom na taster ON.

 

* Proizvod nije igračka i, iako je potpuno bezopasan za ljude i životinje, preporučljivo je da se drže podalje od dece.

makonda-tracker