efikasno

Ovo je jednostavno rešenje! Ne dozvolite da tokom leta imate problem sa neprijatnim mirisam i znojenjem

0

Leto je svakako godišnje doba kada se više znojimo zbog vrućine. Ali ako se borite i sa prekomernim znojenjem tokom čitave godine, leti predstavlja još veći problem.

foto: Wavebreakmedia Ltd DW1706 / Alamy / Alamy / Profimedia
foto: Wavebreakmedia Ltd DW1706 / Alamy / Alamy / Profimedia

Dugo pokušavate da nađete dugotrajno rešenje kako biste se otarasili neprijatnosti koje donosi hiperhidroza. Sada možete da pobedite u ovoj borbi uz pomoć Perspi Guard spreja !

Perspi sprej
foto: Promo

Kako zapravo deluje ovaj sprej?


Perspi-Guard® namenjen je za upotrebu ispod pazuha, na dlanovima, stopalima i na grudima/leđima. Osigurava petodnevnu potpunu zaštitu od znojenja i pratećeg neprijatnog mirisa i pruža prijatan osećaj. Ovaj sprej je snažno i delotvorno sredstvo koje pomaže ljudima koji pate od teških oblika hiperhidroze (prekomernog znojenja), a istovremeno dovoljno je blag za normalnu upotrebu i kod ostale populacije.

 

Način upotrebe: Na početku tretmana preporučuje se korišćenje pet večeri za redom radi veće efikasnosti. Koristi se maksimalno tri puta nedeljno kako bi sprečili znojenje i neprijatne mirise. Nanosi se isključivo pred spavanje na suvu i čistu kožu. Prsnite 2-3 puta na željeni deo tela i sačekajte da se osuši. Sledeće jutro poželjno je isprati tretirani deo tela. Korišćenje dnevnih dezodoransa je dozvoljeno.

Perspi sprej
foto: Promo

Moramo napomenuti da Perspi-Guard® sprej nije dnevni dezodorans već medicinski antiperspirant protiv prekomernog znojenja (hiperhidroze). Proizvod je u potpunosti laboratorijski testiran, prošao je sve oblike dermatološke kontrole u vidu alergija, reakcija kože na primenjeno sredstvo, uz dodatne testove za efikasno delovanje.

 

Njegova cena je 2.200 rsd , a možete ga poručiti klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 svakog radnog dana.

 

*Još sjajanih proizvoda, po pristupačnim cenama, možete OVDE pronaći.

makonda-tracker