lako i jednostavno

ŠTA DA URADITE KADA IMATE BOLOVE U VRATU: Reagujte na vreme kako ne bi došlo do pogoršanja!

0

Bolovi u vratu mogu da budu česta pojava zbog nepravilnog držanja, jer su vratni mišići tada napeti. Iako je ovo prolazna pojava, vodite računa da ne dođe do ozbiljnijeg zdravstvenog stanja. Ima još mnošto razloga zbog čega se bol pojavljuje, a zavisi i od genetike i svakodnevnog načina života.

foto: Viacheslav Iakobchuk / Alamy / Alamy / Profimedia
foto: Viacheslav Iakobchuk / Alamy / Alamy / Profimedia

Bol se takođe pojavljuje i prirazličitim bolestima, kao i povredama i drugim traumama. Šta god da je razlog, reagujte na vreme. Opuštanje i masaže će vam sigurno pomoći, ali ono što se najviše preporučuje jeste dekompresiona kragna za vrat koja predstavlja revolucionarni pristup u tretiranju bola u vratu.

 

Vratna kragna CD3, veoma laka i jednostavna za upotrebu, pomaže smanjenju pritiska na deo vratne kičme, zahvaljujući inovativnom longitudinalnom sistemu istezanja. Pumpanjem vazduha u vazdušnu komoru postižete funkciju podrške i istezanja vrata.

Vratna kragna:

 

  •  Opušta napete mišiće, uklještene nerve, bol u vratu i glavobolju,
  • Obezbeđuje istezanje duž fiziološke krive pomoću zavrtnja nagore i nadole sa leve i desne strane i vazdušne komore na zadnjem delu,
  • Pomaže u lečenju osteoartritisa i nateklih diskova, kao i kod ispravljanja vrata, diskova i zglobova zahvaćenih degenerativnim procesom,
  • Pomaže u lečenju cervikalne spondiloze, korenu nerva i kičmene arterije,
  • Jedinstveno dizajniran pojas na naduvavanje omogućava efekat istezanja, a ergonomski dizajniran frontalni okovratnik pokriven mekom podlogom obezbeđuje komfor, podršku i stabilnost,
  • Sadrži pneumatski pojas i okvir čiji mehanizam pruža podršku u tri tačke, obezbeđujući silu istezanja oko čitavog vrata osim prednje vilice.
Kragna
foto: Promo

Vratnu kragnu CD 3 možete poručiti online klikom OVDE po sniženoj ceni od 10.400 rsd ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 radnim danima od 9 do 17 časova.

 

* Dostava je besplatna, a garancija na kragnu iznosi 12 meseci.

makonda-tracker