efikasno

Smršajte bez teretane: Provereni način da dođete do željenih rezultata

0

Pred nama su lepi i topli dani i vreme je da ponovo zalepršaju letnje haljine, suknje i bermude. Ono što nikada ne izlazi iz mode je definitivno lepo i zdravo telo i negovan izgled. A mi ćemo ti otkriti kako da dođeš do vitke figure bez odlaska u teretanu!

kako smršati - najbolji saveti
kako smršati - najbolji savetifoto: LJSphotography / Alamy / Profimedia

 

Umesto teretane brzo hodanje

 

Ko nije odustao od trčanja, nije ni pokušao. Ako se pronalaziš u ovoj rečenici, imamo alternativu. Hodanje takođe ima svoje prednosti. Da bi se ubrzao rad srca, a i da bi hodanje imalo efekta, potrebno je da ubrzano hodaš tri do četiri puta nedeljno, dovoljno je po 30 minuta.

 

Obuj patike i kreni, a možeš da povedeš i društvo kao podršku. U paru je nekad lakše.

 

Bicikl kao zamena za automobil

 

Pored toga što bicikl ne ispušta štetne gasove koji zagađuju vazduh, vožnja ovog popularnog dvotočkaša ima velike prednosti za zdravlje i sagorevanje kalorija. Idealno bi bilo da ubuduće na posao ideš biciklom, dokle god ti to vreme dozvoljava. Ukoliko ova opcija zbog velike udaljenosti nije moguća, izdvoj 30 do 45 minuta dnevno i provozaj se gradom nekoliko puta nedeljno.

 

Ova aktivnost pozitivno utiče i na nervni sistem, pa je odlična anti-stres terapija. Vidiš, nije svakodnevna poseta teretane jedino rešenje. I da, ukoliko više voliš izazov, zameni vožnju bicikla rolerima.

 

Kuvana hrana

 

Većina ručak priprema po povratku s posla, pa zbog umora od te ideje odustane. Predlog je da hranu pripremaš danas za sutra, tako ćeš moći i na posao da poneseš zdravo pripremljenu hranu. Izbegavaj prženo i neka ti svaki obrok sadrži povrće i što više proteina.

 

Takođe, ako želiš da odoliš slatkišima kada uđeš u prodavnicu, izbegavaj rafove gde se oni nalaze, jer je iskušenjima nekad zaista teško odoleti, pogotovo ako su čokoladna.

 

Pomoć je uvek dobrodošla

 

U periodu mršavljenja pomoć i podrška su od velikog značaja. Green Fit biljne kapi suzbijaju osećaj gladi i potrebu za slatkišima i uz to su na prirodnoj bazi. Takođe, prirodni sagorevači masti koji se nalaze u ljutim namirnicama, kao što su ljuta paprika ili đumbir, podstiču termogeni efekat i oslobađanje energije pa je učinak dvostruk: mršaviš, a istovremeno imaš više energije i osećaš se moćno!
 

Green Fit biljne kapi predstavljaju kombinaciju tinktura i ekstrakata čiji aktivni sastojci pospešuju metabolizam, regulišu probavu i eliminaciju suvišne tečnosti, te na taj način olakšavaju razgradnju masnih naslaga. Kapi povoljno deluju na smanjenje i održavanje željene telesne težine.

 

 

Green fit biljne kapi
Green fit biljne kapifoto: Promo

 

PREPORUČENA UPOTREBA PROIZVODA:

 

Odmeriti 75 kapi i rastvoriti u 30 ml (rakijska čašica) vode ili čaja. Green Fit biljne kapi piti 2 puta dnevno, ujutru i uveče. Preporučuje se konzumiranje tri bočice u kontinuitetu.

Cena Green Fit biljnih kapi iznosi 1.500 rsd i možete ih naručiti klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana.

 

Cena paketa 2+1 gratis (2 bočice kupite, treću dobijete gratis) iznosi 3.000 rsd i možete ga naručiti klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana.

 

* Dostava je moguća samo na teritoriji Republike Srbije.


 

 

makonda-tracker