kako funkcioniše?

KAKO DA SMRŠATE NA ZDRAV NAČIN: Jeste li čuli za 80/20 princip koji može da se primeni na ishranu?

0

Dijeta je težak posao! Svako ko je ikada pokušao da skine kilograme zna koliko je teško odreći se omiljene hrane i držati se dijete.

foto: Profimedia / Alamy / Alamy /
foto: Profimedia / Alamy / Alamy /

Sama reč „dijeta“ čini da se osećamo uskraćeno, što nas stavlja na klizavu stazu koja vodi ka “brzojutesi” visokokaloričnoj hrani sa visokim sadržajem masti.

 

Tako da će vam se verovatno svideti ovo: Dijeta 80/20 je novi plan ishrane koji vam daje dozvolu dauživate u svojoj omiljenoj hrani sve dok jedete zaista zdravo ostatak vremena.

 

Šta je dijeta 80/20?

 

U „Dijeti 80/20“, australijska nutricionista, kuvar i lični trener Tereza Kater piše da možete izgubiti težinu ako jedete zdravo 80 procenata vremena i dozvolite sebi da uživate u manje zdravoj hrani za preostalih 20 procenata vašeg vremena.

 

Da li deluje?

 

Generalno, ovo je dosta dobar pristup pogotovo za osobe koje se muče da istraju na putu mršavljenje zato što povremeni “izleti” služe kao ventil i obezbeđuju kontinuitet, da ne dođe do pucanja i odustajanja u potpunosti od zdrave ishrane.

 

Bonus

 

Naravno, ne zaboravite da u svakodnevnu upotrebu uključite i Green Fit biljne kapi namenjene detoksikaciji organizma preko jetre i bubrega i mršavljenju, kako bi čitav ovaj proces tekao brže i lakše. Na potpuno prirodan način, uz pomoć lekovitog bilja postignite željene rezultate, budite zdraviji i srećniji!

Green Fit biljne kapi predstavljaju kombinaciju tinktura i ekstrakata čiji aktivni sastojci pospešuju metabolizam, regulišu probavu i eliminaciju suvišne tečnosti, te na taj način olakšavaju razgradnju masnih naslaga. Kapi povoljno deluju na smanjenje i održavanje željene telesne težine.

Preparat
foto: Promo

PREPORUČENA UPOTREBA PROIZVODA:

 

Odmeriti 75 kapi i rastvoriti u 30 ml (rakijska čašica) vode ili čaja. Green Fit biljne kapi piti 2 puta dnevno, ujutru i uveče. Preporučuje se konzumiranje tri bočice u kontinuitetu.

 

Cena Green Fit biljnih kapi iznosi 1.500 rsd i možete ih naručiti klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana.

 

Cena paketa 2+1 gratis (2 bočice kupite, treću dobijete gratis) iznosi 3.000 rsd i možete ga naručiti klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana.

 

* Dostava je moguća samo na teritoriji Republike Srbije.

makonda-tracker