mislite na vreme

SPAS ZA DUGO SEDENJE: Otarasite se bola i priuštite udobnost vašim leđima!

0

Ukoliko ste primorani da dugo sedite, onda morate pronaći nešto što će pravilno uticati na vašu kičnu. Nepravilno sedenje može dovesti do toga da osećate bol i ukočenost u leđima. Mislite na vreme, i preduhitrite veće probleme.

foto: Andriy Popov / Panthermedia / Profimedia
foto: Andriy Popov / Panthermedia / Profimedia

Sve što vam je potrebno jeste praktičan i efikasan podmetač za stolicu koji se prilagođava se vašem telu, povećava udobnost i komfor prilikom dugog sedenja, eliminiše pritisak i postavlja kičmu u pravilan položaj!

Podmetač
foto: Promo

Za razliku od stolica, jastuka sa memorijskom penom, jastuka sa raznim zrncima i magnetima – Egg Sitter predstavlja specijalnu potporu od saća sa fleksibilnim držanjem, koji omogućava ciruklaciju vazduha i zadržavanje hladnoće na dodir. Doprinosi smanjenju osećaja nelagodnosti i bola u kičmenom stubu koji se javlja usled dugog sedenja.

 

Standardni jastuci za oslonac zahtevaju rupu koja je izrezana na jastuku da podupre kost, ali ne i Egg Sitter . On se savija i prilagođava vašoj repnoj kosti i oblikuje apsorbujući tačke pritiska.

 

Može da izdrži teret do 135 kg, može se postaviti na bilo koje sedište ili stolicu, lako se pere (mlakom vodom), dimenzije su 34 x 41 x 4, a materijal je silikon. U setu se dobija i navlaka za silikonski jastuk.

Podmetač
foto: Promo

Već danas poručite Egg Sitter jednim klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/4420-502 svakog radnog dana, po ceni od 1.799 rsd i rešite se bolova u kičmi!

makonda-tracker