efikasno

ZAŠTO JE TOLIKO TEŠKO SMRŠATI POSLE 40? Uz OVO prirodno rešenje proces mršavljenja ide mnogo brže i lakše!

0

Mršavljenje je težak i mukotrpan proces, a s godinama postaje samo još teže.

foto: Profimedia / Andriy Popov / Panthermedia /
foto: Profimedia / Andriy Popov / Panthermedia /

Razlozi zašto je to tako razlikuju se od osobe do osobe, posebno zbog uloge genetike. Ali usporeni metabolizam u starijoj dobi je glavni faktor, kao i promene u hormonima, posebno kod žena koje prolaze kroz menopauzu.

 

Faktori vezani za način života takođe igraju ulogu. Starije osobe mogu biti pod većim stresom na poslu i manje fizički sposobni da vežbaju na način na koji su to radili kada su bili mlađi.

 

Međutim, iako imate sve to na umu, znajte da to nije potpuno nemoguće.

 

Gde početi?

 

Hrana je očigledna startna pozicija. Ono što jedete je veoma važno. Stručnjaci preporučuju da se jede više proteina, više biljaka i manje zasićenih masti.

 

Promene u obrascima spavanja su takođe povezane sa povećanjem telesne težine.

 

Iako ste možda u dvadesetim ostajali budni do kasno i niste imali nikakvih problema sa težinom, manje spavanja posle 40 – sada verovatnije zbog roditeljstva ili zahtevnog posla, nego žurke cele noći – predstavlja veći problem.

 

Ljudi imaju tendenciju da jedu više kada su umorni i to mahom nezdrave i visokokalorične hrane.

 

Takođe, nakon 40. smanjuje se procenat mišićnog tkiva u organizmu. Taj proces doprinosi sporijem metabolizmu jer mišići sagorevaju više kalorija nego masti.

 

Preporučuje se trening otpora ili snage za održavanje mišića kao alternativa trčanju koje dodatno opterećuje zglobove.


I naravno, ne zaboravite Green Fit biljne kapi! Uz ovo potpuno prirodno rešenje, čitav ovaj proces će teći mnogo brže i lakše. Zahvaljujući ekstraktima kore krušine i ploda morača, podstaknućete varenje, probuditi uspavani metabolizam i time ubrzati topljenje masnih naslaga.

 

Ekstrakti kore breze i herbe rastavića pospešiće izlučivanje tečnosti i sprečiti nastanak celulita i zadržavanje tečnosti. Đumbir je zahvaljujući fenolima koje sadrži čuveni borac protiv oksidativnog stresa i slobodnih radikala u organizmu, ali isto tako smanjuje apetit i stimuliše varenje, te tako podstiče gubitak težine.

 

Green Fit biljne kapi predstavljaju kombinaciju tinktura i ekstrakata čiji aktivni sastojci pospešuju metabolizam, regulišu probavu i eliminaciju suvišne tečnosti, te na taj način olakšavaju razgradnju masnih naslaga. Kapi povoljno deluju na smanjenje i održavanje željene telesne težine.

 

Green Fit biljne kapi
foto: Promo

 

PREPORUČENA UPOTREBA PROIZVODA:

 

Odmeriti 75 kapi i rastvoriti u 30 ml (rakijska čašica) vode ili čaja. Green Fit biljne kapi piti 2 puta dnevno, ujutru i uveče. Preporučuje se konzumiranje tri bočice u kontinuitetu.

 

Cena Green Fit biljnih kapi iznosi 1.500 rsd i možete ih naručiti klikom OVDE ili pozivom na broj

telefona 011/442 0502 svakog radnog dana.

 

Cena paketa 2+1 gratis (2 bočice kupite, treću dobijete gratis) iznosi 3.000 rsd i možete ga naručiti

klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana.

 

* Dostava je moguća samo na teritoriji Republike Srbije.

 

 

makonda-tracker