KOJE NAOČARE IZABRATI? One koje su praktične, koje nećete tako lako izgubiti i koje su ULTRA TANKE!

0

Naočare za vid su postale jedan od modnih akseosara. Potpuno se slažemo, ali isto tako mislimo da su najbolje one koje su praktične! Još ako ste od onih koji nosite i za daljinu i za blizinu, neka vam bar jedne uvek budu pri ruci tako da ne možete da ih izgubite. U pitanju su ULTRA TANKE NAOČARE !

foto: Profimedia / Paul Herbert / Panthermedia /
foto: Profimedia / Paul Herbert / Panthermedia /

Ukoliko vam se često dešava da zagubite svoje naočare, ovo je pravi spas za vas. Takođe, ako ne volite da nosite svuda sa sobom nabudžene kutije u koje one mogu da stanu, sa ovim ultra tankim naočarama rešavate i taj problem!

Ultra tanke naočare
foto: Promo

Ultra tanke naočare napravljene su od polikarbonata, što garantuje veliku izdržljivost i lakoću. Most je od fleksibilnog metala koji se prilagođava vašem licu i garantuje komfor u upotrebi.

 

U pakovanju, pored naočara, dobijate i futrolu i nalepnicu, koja je lepljiva sa obe strane, tako da može da se zalepi na poleđinu telefona, na primer.

Ultra tanke naočare
foto: Promo

OVDE možete poručiti ove praktične naočare ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana, po fantastičnoj ceni od samo 1.900 rsd!

 

* Dostupne dioptrije su:
+ 1.00,
+ 1.50,
+ 2.00,
+ 2.50 i
+ 3.00.

makonda-tracker